Skippaa
Kuntosaliyrittäjä, hyödynnä valmennuksellista markkinointiamme

Kuntosaliyrittäjä, hyödynnä valmennuksellista markkinointiamme

Kuntosalialalla on perinteisesti markkinoitu jäsenyyksiä tuote ja hinta edellä. Markkinointikanavina ovat olleet sosiaalinen media sekä hakukonemainonta ja asiakkaiden houkuttimina on pidetty kuntosalin kokoa, sen sopivuutta kaiken tasoisille kuntoilijoille sekä tietenkin jäsenyyden edullista hintaa. Tämä on kuitenkin huono tapa markkinoida kuntosalia, sillä silloin keskitytään pelkästään tuotteesta ja yrityksestä kertomiseen. Toinen tuttu tapa monelle kuntosaliyrittäjälle on somemainonta, jota on todennäköisesti yrittänyt lähes jokainen yrittäjä joskus. Sosiaalinen media markkinointikanavana ei kuitenkaan ole aina tehokas ja kampanjat tavoittavat potentiaalisia asiakkaita vain silloin kun he käyttävät sometilejään.

Tehokkaampi ja nykyaikainen markkinointitapa on valmennuksellinen. Se sopii erityisen hyvin kuntosalialalle, sillä sen avulla asiakkaat saavat paljon lisäarvoa. Jatkuvan hintakampanjoinnin ja omasta salistasi kertomisen sijaan pääset auttamaan suoraan asiakkaita heidän kuntoilutavoitteissaan ja saat heistä todennäköisemmin myös maksavia asiakkaita kuntosalillesi. Kaiken lisäksi voit tavoittaa heidät uudelleen, milloin vain haluat, täysin ilmaiseksi ja ilman tarvetta sometiliesi seuraamiseen. Voit avullamme tavoittaa sekä uusia potentiaalisia asiakkaita että herätellä vanhoja asiakkaita mukaan.

Saat meiltä valmennuksellisella otteella toteutettua markkinointia. Vastaavaa et löydä muualta ja kilpailijasi eivät voi hyödyntää sitä, sillä työskentelemme vain yhden kuntosalin kanssa per kaupunki. Toimi siis nopeasti, jotta juuri sinun salisi pääsee kaupungistasi mukaan! Keskitymme pelkästään kuntosalien ja valmennuskeskusten kasvuun ja meillä on siitä pitkä kokemus. Pysymme jatkuvasti ajan hermolla, sillä seuraamme tarkkaan kuntosalialan ja valmennuskeskusten jokapäiväisiä ja arkisia haasteita. Reagoimme muuttuviin tilanteisiin ja alan suuntauksiin nopeasti. Työskentelet kanssamme aina ilman riskiä, sillä emme veloita sinulta aloitusmaksuja tai kiinteitä kuluja. Maksat vain näkyvistä tuloksista etkä sitoudu pitkiin sopimuksiin. Tämä sopimusmalli saa meidät yrittämään jatkuvasti parhaamme, jotta haluaisit jatkaa yhteistyötä kanssamme.

Edellinen artikkeli Nosta kuntosalisi tuottoa riskittä
Seuraava artikkeli Kuntosaliyrittäjä! Luo kuntosalillesi vastustamaton tarjouskampanja

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät