Skippaa
Nosta kuntosalisi tuottoa riskittä

Nosta kuntosalisi tuottoa riskittä

Oletko pohtinut, miten voisit palvella kuntosaliasiakkaitasi monipuolisemmin?

Olet siinä tapauksessa varmaan huomannut, että mitä enemmän palveluita asiakkaille tarjotaan, sitä suuremmiksi kustannukset nousevat. Jokainen uusi palvelu tai tuote nostavat kuluja ja esimerkiksi uuden ryhmäliikuntatunnin tarjoaminen on yksi uusi lisäkustannus salille.

Lisäksi siihen sisältyy riski, että uusi ryhmäliikuntatunti ei kiinnostakaan asiakkaita. Myös tuotevalikoiman kasvattaminen uusilla treenivaatteilla, välineillä tai lisäravinteilla vaatii lisäinvestointeja.

Kuntosaliyrittäjät haluaisivat luoda asiakkaille lisäarvoa, mutta se on perinteisesti vaatinut rahaa ja vahvaa riskinsietokykyä.

Entä jos voisitkin nostaa asiakkaan keskimääräistä tuottoa, ilman että se lisäisi kuluja tai riskejä yrityksellesi? Tarttuisitko tilaisuuteen?

Voisimme auttaa sinua tarjoamalla tuotteita, jotka voidaan brändätä yrityksesi nimiin. Toimimme kuntosalien taustahenkilöinä, eivätkä asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi saa tietää meidän auttavan sinua taustalla ja nostavan kuntosalisi tuottoja ylöspäin.

Periaatteenamme on, että toimimme vain yhden salin kanssa per paikkakunta, joten kilpailijasi ei saa samaa hyötyä! Yhteistyöstämme tulee siis varmasti tuottavaa ja ainutlaatuista.

Meillä on pitkä kokemus kuntosalialalta ja paljon ideoita, joita voit hyödyntää omalla salillasi.

Haluaisit varmaan kuulla niistä lisää? Ota meihin pian yhteyttä! Yhteistyömme avulla voit löytää täysin uusia toimintatapoja.

Olisikin todella mukava tutustua sinuun ja yritykseesi. Kirjoita meille hieman tilanteestasi ja katsotaan, jos voisimme auttaa sinua nostamaan kuntosalisi tuotto ja suosio sille tasolle, jolle se kuuluu. Täytä nyt alla olevaan hakemukseen lisää tietoa tilanteestasi ja jutellaan 15min verran puhelimessa!

.Seuraava artikkeli Kuntosaliyrittäjä, hyödynnä valmennuksellista markkinointiamme

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät