Skippaa
Kuntosaliyrittäjä! Luo kuntosalillesi vastustamaton tarjouskampanja

Kuntosaliyrittäjä! Luo kuntosalillesi vastustamaton tarjouskampanja

Kuntosalien asiakastarjoukset ovat perinteisesti olleet salikortteja ja ilmaisia kokeilujaksoja. Ilmaisten kokeilujaksojen huono puoli on se, että asiakkuuksien jatkuminen vaatii salilta ammattitaitoisia ja tavoitteellisia myyjiä, jotka saavat asiakkaat hankkimaan maksullisia jäsenyyksiä ilmaiskampanjan päätyttyä. Muutoin ilmaiset kokeilujaksot eivät tuota kuntosalille mitään, vaan päinvastoin, niistä tulee lisäkustannuksia.

 

Ryhmäliikunnan tarjoamisessa on kiinteät kulut ja myös personal trainereiden hinnat ovat kiinteät. Näiden palveluiden lisääminen kuntosalien tarjouskampanjoihin nostaa kampanjahintaa ylöspäin, jolloin myös tarjouskortin ostavien asiakkaiden määrä todennäköisesti laskee. Ainoaksi keinoksi, jolla rahaa voi saada tehokkaammin kassaan, jäävät pitkien kuntosalijäsenyyksien tarjoaminen reilulla alennuksella. Yritystoimintaan tällaisilla pitkillä ja halvoilla sopimuksilla on kuitenkin haitallinen vaikutus pidemmällä aikavälillä, vaikka hetkellisesti ne tuottoja toisivatkin. Lisäksi asiakkaat oppivat helposti odottamaan edullisia tarjouskampanjoita ja siirtämään jäsenyyden hankintaa alennuskampanjoiden aikaan.

 

Luomalla erilaisen ja vastustamattoman tarjouksen asiakkaillesi, sinun ei enää tarvitse tarjota ilmaisia kokeilukertoja tai vahingoittaa brändiäsi jatkuvilla alennuskampanjoilla. Vastustamattoman tarjouksen avulla erotut muista paikkakuntasi kuntosaleista tavalla, joka houkuttaa kuntoilijoita hakeutumaan juuri sinun salillesi treenaamaan. Matala hinta ei enää ole ainoa kriteeri, joka asiakkaita kiinnostaa, vaan tarjoamalla arvokasta lisäarvoa treenaajille, saat mukaan paljon uusia asiakkaita. Luo siis kanssamme vastustamaton tarjous potentiaalisille asiakkaillesi. Työmääräsi ei kasva, mutta tarjouksen arvo sen sijaan nousee kohisten. Voit myös pyytää sen avulla asiakkailtasi lisää euroja! Kaiken lisäksi autamme sinua markkinoinnissa ja tuomaan tuon tarjouksen kaikkien paikkakuntasi asukkaiden näkyville.

Haluaisitko kuulla lisää, miten voimme rakentaa kanssasi vastustamattoman tarjouksen ja miten voisit riskittömästi päästä kokeilemaan sitä markkinoilla?

Kirjoita meille tilanteestasi ja tutustutaan vartin puhelussa. Katsotaan miten voisimme auttaa sinua 🙂

Täytä nyt hakemus alapuolelta:
Edellinen artikkeli Kuntosaliyrittäjä, hyödynnä valmennuksellista markkinointiamme

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät