Skippaa
Tätä tehokasta työkalua käytän melkein poikkeuksetta asiakkaideni nopeiden muutoksien saavuttamiseksi

Tätä tehokasta työkalua käytän melkein poikkeuksetta asiakkaideni nopeiden muutoksien saavuttamiseksi

Tätä tehokasta työkalua käytän melkein poikkeuksetta asiakkaideni nopeiden muutoksien saavuttamiseksi

…ja se toimii kuin häkä.

Asiakkaakseni tulee kahdenlaisia ihmisiä:

1. Elämäntapamuutoksen tekijöitä, jotka haluavat parantaa elämäntapojaan rakentamalla kestäviä liikunta- ja ravitsemustottumuksia rauhassa asteittain paremmaksi.

Jolloin muutos näkyy myös ulospäin asteittain ja sitä voidaan mitata myös muullakin tavoin kuin vain peilikuvan tai vaa’an avulla…

2. Malttamattomia tuloksien jahtaajia, jotka haluavat tehokkaasti näkyviä tuloksia… ja nopeasti.

Kerron tänään yhdestä voimakkaasta työkalusta, joka soveltuu erinomaisesti, jos tunnistat itsesi jälkimmäisestä ryhmästä:

✅ Haluat näkyviä tuloksia ennätysnopeasti

✅ Olet valmis käyttämään paljon energiaa ja aikaa ravintoon & liikuntaan lyhyen 8-16 viikon ajanjakson aikana

✅ Tiedostat, ettet voi jatkaa näin pitkään – vaan ainoastaan sen aikaa kun saavutat tavoitteesi

✅ Liikut säännöllisesti kuntosalilla, etkä ole enää aloittelija


Tällaisessa tilanteessa on hyvä aloittaa riittävän suurella ruokamäärällä, hakien kuitenkin suurta energiavajetta heti alkuun päinvastoin kuin elämäntapamuutoksessa.

Tällöin -1000kcal päiväkohtainen energiavaje on tavoittelemisen arvoinen. Se tarkoittaa siis 1000 kaloria vähemmän päivässä kuin laskennallinen kulutuksesi on.

Jotta energiatasosi pysyisivät kuitenkin optimaalisena suuressa energiavajeessa, tarvitaan sinulle säännöllisiä tankkauksia.

Tankkaukset voidaan toteuttaa erilaisilla tavoilla, mutta olen huomannut tämän tankkaustyylin olevan erityisen tehokas silloin kun halutaan näkyviä tuloksia nopeasti säännöllisesti liikkuvilla kuntosalikävijöillä.

Kun huomaat treeneissä, ettet saa tehoja enää irti, eivätkä lihakset turpoa treenin aikana ns. pumppiin ja kaikki hiilihydraattipitoinen ruoka (lue: pulla, pasta, puuro, leipä) pyörii mielessä jatkuvasti on tankkaus ajankohtainen suorittaa.

Olen kuitenkin tehnyt suuria tuloksia asiakkailleni vaikka olemme aloittaneet tankkaukset jo viikosta 1 ennen kuin nuo merkit ilmenevät.

Ensimmäinen tankkaus voidaan siis lähtötasosta riippuen toteuttaa jo jopa 1. viikolla, toisin kuin yleisesti uskotaan.

Nimittäin kun viikoittainen energiavaje on riittävä, ei tankkauspäivän energiamäärä käännä tilannetta energiatasapainoon, vaan rasva palaa tankkauksista huolimatta.

Taika tulee siinä, että kun tankkaus toteutetaan oikein, keho suorastaan imee lihasten glykogeenivarastot täyteen hiilihydraattia…

…jolloin seuraavan päivän tehot treeneissä ovat erinomaiset.

Ja tällöin kun treenataan optimaalisella tavalla, jolloin keho johtaa tehokkaimmin energiaa noista täytetyistä hiilihydraattivarastoista…

Se nostaa kokonaiskulutustasi reippaasti, jolloin poltat tehokkaasti rasvaa ja ylläpidät erinomaisesti lihasmassaa, jotta kroppasi on muodokas rasvanpolton jälkeen.

Lisäksi säännölliset tankkaukset tekevät -1000kcal energiavajeen ruokavaliostakin suhteellisen helpon noudattaa, koska tankkauspäivinä syödään myös pullaa ja jäätelöä.

Tässä suuntaa-antavat ohjeet tankkauspäivän hiilihydraattimääriin:

👉 Naiset 300-500 gg hiilihydraattia päivässä

👉 Miehet 600-1000gg hiilihydraattia päivässä

Proteiinin ja rasvan osuus kannattaa pitää maltillisena ja mahdollisimman pienenä päivän aikana.

Tankkauspäivänä syödään vain hiilihydraattirikkaita lähteitä, esimerkiksi puuroa, leipää, pastaa ja jossain määrin myös jopa vähärasvaista pullaa ja vähärasvaista jäätelöä.

Niistä tulee sivutuotteena myös jonkin verran rasvaa ja proteiinia päivän aikana, joten et pysty välttämään niitä kokonaan.

Tankkaus on erityisen voimakas työkalu kokeneemmille kuntosalikävijöille. Myös treenien ohjelmoinnissa on huomioitava säännölliset tankkaukset, jotta saadaan parhaimmat tulokset.

Toivottavasti tämä inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta kokeneempana kuntosalitreenaajana.

- Valmentaja Jani Rantala

PS. Haluaisitko kokeilla näitä tankkauksia yhdessä valmennuksessa, jossa seuraamme edistymistäsi ja muokkaamme suunnitelmia sen mukaan?

Olen auttanut jo satoja asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa viimeisen 5 vuoden aikana tällaisen henkilökohtaisen ravintovalmennuksen avulla.

Se räätälöidään sinun elämäntilanteesi, tavoitteesi ja mieltymyksiesi mukaan.

Työkalupakissani on paljon tehokkaita keinoja ja löydämme varmasti yhdessä parhaiten sinulle toimivan.

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta täytä valmennushakemus ja katsotaan olisitko sopiva valmennukseemme.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään tai maksa mitään. Teethän sen kuitenkin vain silloin, kun olet valmis ratkaisemaan ongelmasi.


>>Täytä valmennushakemus klikkaamalla tästä<<

Edellinen artikkeli Reseptikirja täynnä maukkaita, mutta rasvaa polttavia reseptejä
Seuraava artikkeli Ravintovalmennuksella saat nopeammin tuloksia

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät