Skippaa
11 kysymystä unelmiesi käynnistämiseksi

11 kysymystä unelmiesi käynnistämiseksi

Mikä on unelmasi? Haluatko antaa visiollesi vauhtia? Kirjoita tavoitteesi ylös ja käytä näitä kysymyksiä nopeuttaaksesi unelmasi toteuttamista.

 
1. Mikä on tärkein prioriteettisi tässä elämässä?

 

Mikä on sinulle tärkeintä kokea, tutkia tai omaksua tällä kertaa? Ennen kuin vastaat tähän kysymykseen, elämäntavoitteesi eivät ole tarkoituksenmukaisia. Jos ne eivät ole linjassa sisäisen intohimosi kanssa, aikomuksillasi ei ole voimaa houkutella ihmisiä ja tilanteita, jotka ovat välttämättömiä niiden toteutumiseksi.

 

Tutustu todelliseen iloosi. Mitkä aktiviteetit kiihottivat sinua lapsena? Mitkä ovat harrastuksiasi nyt? Kun tavoitteesi ovat linjassa sielun tarkoituksesi kanssa, synkronisuus alkaa ohjata sinua tavoitteeseesi. Kun intuitiivisesti tunnet ja omistat ainutlaatuisen olemuksesi ja kutsumuksesi, apua virtaa sinulle kaikista maallisista ja taivaallisista lähteistä.

 
2. Onko tämä sinun vai jonkun muun unelma?

Ovatko tavoitteesi oma valintasi, vai mitä muiden mielestä sinun pitäisi tavoitella? Haluatko katsoa vanhana taaksepäin ja toivoa, että olisit seurannut intohimoasi? Kadutko, että olet "pelannut varman päälle"?

 

Onko itsekästä tavoitella omaa unelmaansa? Mitä iloa voit antaa muille, jos et ole antanut sitä ensin itsellesi?

 

Sinulla on jumalallinen oikeus kuunnella sydäntäsi. Sinulla on sosiaalinen velvollisuus seurata unelmaasi. Vain siten voit täyttää kohtalosi ja antaa sen maallisen panoksen, jota varten olet syntynyt.

 

  1. Haluatko todella, todella tätä unelmaa?

 

Nousetko joka aamu sängystä tavoitellaksesi visiotasi? Vai onko se haalea unelma, jota jahtaat, koska se kuulostaa mielekkäältä? Vain Real McCoy tuottaa riittävästi energiaa, jotta se voi ilmetä maailmassa.

 

  1. Tyydytkö vähempään kuin?

 

Oletko alistunut hyväksymään vähemmän kuin täyden osuutesi rakkaudesta, terveydestä ja menestyksestä tässä elämässä? Oletko tehnyt kompromisseja ja uhrannut unelmasi kuoliaaksi?

 

Mikään muu kuin todellisten intohimojesi toteuttaminen ei koskaan tee sinua onnelliseksi. Haluatko saapua helmiportille katuen, ettet ole mennyt naimisiin sen yhden kiehtovan ihmisen kanssa, perustanut sitä hauskaa yritystä tai nähnyt sitä eksoottista maailmankolkkaa, jossa olet aina halunnut käydä?

 

  1. Onko unelmasi itse asiassa vain keino päästä johonkin toiseen unelmaan?

 

Onko tavoitteesi lopullinen päämäärä itsessään vai vain rajallinen keino päästä tavoitteeseen? Etkö oikeastaan halua itse uutta autoa etkä rahaa - keinoja - uuden auton ostamiseen? Vielä syvällisemmin: etkö oikeastaan halua uudistettua itsetuntoa etkä uutta autoa tai taloa, jolla voit tehdä vaikutuksen perheeseen ja naapureihin? Ja eikö se ole oikeasti onnellisuus, jota haluat, eikä niinkään kuvankaunis kumppani, työpaikka tai vartalo?

 

Keskity kokemukseen, jonka haluat luoda, et fyysiseen muotoon, joka saattaa - tai ei saata - tuoda sinulle tämän kokemuksen.

 

  1. Miltä sinusta tuntuu, kun saavutat unelmasi?

 

Henkilökohtainen intohimo ruokkii visiota. Sukella unelmiesi elämisen jännitykseen ja riemuun. Nauti joka hetki, kun voit, siitä ilosta, että sinulla on tavoitteesi.

 

Havaijilainen Kahuna sanoo: "Missä luova huomiosi virtaa, siellä virtaa myös elämäsi." Ruokkiiko päivittäinen huomiosi unelmaasi? Kuten TV:n julkisessa mainoksessa muistutetaan: "On keskiyö. Tiedätkö, missä lapsesi ovat?" Hei, elämässäsi on keskipäivä! Tiedätkö, missä luova innostuksesi virtaa?

 

Sinun on korkea aika toteuttaa toiveesi. Dynaamisia, tyydyttäviä luomuksia vaalitaan rakkaudella ja huolenpidolla kuin kukkaa puutarhassa.

 

  1. Mitä hyötyä sinulle on unelmasi toteuttamisesta?

 

Kerro tarkkaan, mitä hyötyjä saat visiosi toteuttamisesta. Kirjoita nämä edut ylös, jotta ne painuvat mieleesi motivaattoreina. Mitä tarkalleen ottaen tapahtuisi, jos ansaitsisit paljon rahaa tekemällä jotain, jota rakastat? Miten suhtautuisit elämääsi eri tavalla, jos antaisit ihmisten rakastaa ja tukea sinua? Mitä tekisit, jos sinulla olisi enemmän elinvoimaa ja terveyttä?

 

  1. Mitä askeleita voit ottaa tänään kohti unelmaasi?

 

Älä lykkää unelmaasi. Järjestä ympärillesi tukijärjestelmiä ja järjestelmiä, joiden avulla voit muuttaa aikomuksesi välittömästi toiminnaksi. Tartu jokaiseen tilaisuuteen, joka on tarkoituksesi ja visiosi mukainen.

 

Pidä vauhtia yllä. Riippumatta siitä, miten hektistä elämä on, lupaa tehdä ainakin yksi toimenpide päivässä. Pienetkin teot - uuden idean kirjaaminen muistiin, yhden sivun lukeminen tai yhden puhelinsoiton soittaminen - alkavat tuottaa tulosta.

 

Onko olemassa pienempiä hankkeita, jotka johtavat suurempaan unelmaasi ja jotka voivat antaa sinulle iloa sillä välin? Jos unelmasi on maratonin juokseminen, treenaa ensin paikallista juoksukilpailua varten. Ja keksi tapa mitata edistymistäsi. Seuraa näitä pieniä voittoja kirjoittamalla päiväkirjaan tai kertomalla niistä ystävälle.

 

  1. Sanotko itsellesi: "En voi saada unelmaani?"

 

Useimmat ihmiset eivät usko, että he voivat elää unelmaansa. Joko heidän uskomusjärjestelmänsä saa heidät uskomaan, etteivät he voi ansaita elantoa tekemällä sitä, mitä he rakastavat, tai he kokevat, etteivät he ansaitse unelmaansa. Välttääkseen tuskan tunteesta, että he eivät voi saada unelmaansa, ihmiset pitävät unelmansa usein niin haudattuna, etteivät he muista, että heillä on koskaan ollut unelma.

 

Jokaisella on unelma! Ja jokaisen kohtalona on toteuttaa se. Miksi odottaa?

 

  1. Pelkäätkö saavasi unelmasi?

 

Tilastollisesti sydänkohtauksia tapahtuu enemmän silloin, kun tapahtuu "hyviä" asioita, kuin silloin, kun tapahtuu "huonoja" asioita! Unelmiesi saavuttaminen on hengenvaarallista! Unelmasi toteutuminen on tietysti uhkaava vain vanhalle kokemuksellesi itsestäsi ja elämästäsi - tiedät kyllä, sille, joka tylsistyttää - tai sattuu - sinua kuoliaaksi!

 

Muutos on pelottavaa. Etsi tapa siirtää pelon energia. Ainoa tapa välttää pelon tunnetta on välttää elämistä kokonaan!

 

  1. Onko sinun todella tarpeen toteuttaa unelmasi?

 

Pitääkö sinun todella saavuttaa tavoitteesi ollaksesi onnellinen? Astu sisään "huputtomaan tilaan", jossa et enää välitä siitä, toteutuuko unelmiesi tarkka "kuva". Ilman egon työntelyä, painostusta ja mikromanagerointia sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet olla oikeassa värähtelytilassa - tilassa, joka vetää puoleensa todellista onnellisuutta. Kun hellität otteesi siitä, miten tulevaisuutesi "pitää" kehittyä, annat maailmankaikkeudelle enemmän joustavuutta siinä, miten se voi toteuttaa toiveesi.

 

Ja mitä jos korkeammalla tasolla todellinen tehtävämme täällä maan päällä on yksinkertaisesti olla sitä, mitä olemme jo olennaiselta olemukseltamme - erityisten tavoitteidemme ilmentämisellä tai ilman sitä? Entä jos se, mitä me olemme, riittääkin?

Edellinen artikkeli Bonukset: Miten nostaa tuotteiden arvoa 🏆
Seuraava artikkeli 8 askelta kohti johtajuutta, jotka sinun on hallittava menestyäksesi

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät