Skippaa
5 helppoa askelta minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseen

5 helppoa askelta minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseen

Minkä tahansa tavoitteen saavuttaminen on vain 5 helpon askeleen päässä:

 

  1. Määritä tietty päivämäärä - Aseta tavoitteesi käänteisesti. Valitse päivämäärä, jolloin tavoite saavutetaan, ja työskentele taaksepäin. Esim. Aseta tavoite kuukauden loppuun mennessä ja aseta sitten lyhyen aikavälin tavoitteet jokaiselle päivälle kuukauden loppuun mennessä. Näin asetat lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet, ja kun saavutat lyhyen aikavälin tavoitteesi joka päivä, siirryt askeleen lähemmäs pitkän aikavälin tavoitteesi saavuttamista. Älä unohda sisällyttää henkilökohtaisia kehitystavoitteita ja vapaapäiviä.

 

  1. Pidä kalenteria - Ota kuukauden lopulle asettamasi tavoite ja kirjoita se kuukauden viimeiselle päivälle. Kirjoita sitten lyhyen aikavälin tavoitteet jokaiselle päivälle kuukauden loppuun asti.

 

  1. Yksi kerrallaan - Älä yritä ahtaa kaikkea yhteen päivään. Jos yrität kirjoittaa blogeihisi, kirjoittaa foorumeille, julkaista kohdennettuja mainoksia, osallistua ryhmäkeskusteluihin, kirjoittaa artikkeleita ja työskennellä tiimisi kanssa, kaikki yhdessä päivässä... poltat itsesi nopeasti loppuun. Keskity sen sijaan yhteen tai kahteen asiaan joka päivä ja vedä se sitten yli. Merkitse "X" kalenteriin päivinä, jolloin suoritat suunnitellut tehtävät.

 

  1. Aseta aikaraja - Tavoittele yhdestä kahteen tuntia päivässä. Kun rajoitat ajankäyttöäsi ja keskityt yhteen tai kahteen tehtävään joka päivä, saat vauhtia ja kasvatat onnistumisprosenttiasi.

 

  1. Pysy aikataulussa - Pidä kiinni aikataulustasi. Asioiden vaihtaminen liian usein voi haitata menestystäsi. Niin sanotusti: "Stick to the plan" vaikka välillä väsyttäisikin tai tekisi mieli tehdä muuta.

 

Kirjallisen suunnitelman avulla teet tavoitteidesi saavuttamisesta helpompaa. Kun kuukauden lopussa näet enemmän X-kirjaimia kuin tyhjiä ruutuja, tunnet olevasi paremmin onnistunut. Toteuttamalla 5 helppoa askelta minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseen huomaat edistyväsi, kasvattavasi itseluottamusta ja lopulta saavuttavasi pitkän aikavälin tavoitteesi.

Edellinen artikkeli Markkinointi: Brändisi on muutakin kuin pelkkää ulkonäköä
Seuraava artikkeli 3 tehokasta taktiikkaa, jotka motivoivat asiakkaita ostamaan

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät