Skippaa
5 vinkkiä epäonnistumisesta ylipääsemiseen

5 vinkkiä epäonnistumisesta ylipääsemiseen

Kaikki vihaavat epäonnistumista, mutta useimmat eivät ymmärrä, että se on osa menestystä. Kaikki jotka ovat menestyneet ovat epäonnistuneet monesti. Joten, miten sitä jatkat epäonnistumisen jälkeen?

 

Tässä on viisi avainta epäonnistumisesta ylipääsemiseen.

 
1. Opi virheistäsi ja epäonnistumisista.

 

Kuinka opit ajamaan pyörällä? Lyhyt vastaus: kaaduit noin sata kertaa. Aina kun teet virheen tai epäonnistut, opi siitä niin paljon kuin vain mahdollista, jotta seuraavalla kerralla olet paremmin valmistautunut.

 

Vinkki: Kirjoita ylös viisi asiaa, mitä opit edellisestä virheestä tai epäonnistumisesta.

 
2.
Älä Jää Jumiin Siihen.

 

Nyt kun olet oppinut jotain virheestäsi, siirry eteenpäin. Älä jää vellomaan menneisyyteen. Et voit tietää mihin olet menossa, jos katsot vain taaksepäin. Menneissä epäonnistumissa vellominen estää sinua etenemästä nykytilasta.

 

Vinkki: Lue mitä kirjoitit ylös kohdassa 1 (viisi asiaa, mitä opit edellisistä virheitä ja epäonnistumisista)


3. Älä pelkää yrittää uudelleen.

 

Älä anna edellisen epäonnistumisesi pelon estää sinua saavuttamasta menestystä, tavoitettasi, unelmaasi tai potentiaaliasi. Juuri kuin opetellessasi pyöräilemään, kaaduit kerran tai kaksi, mutta et silti luovuttanut.

 

Vinkki: Hyödynnä oppimaasi ja yritä uudelleen nyt kun olet paremmin valmistautunut.


4. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

Riippumatta siitä mitä haluat saavuttaa, ympäröi itsesi menestyvillä ihmisillä, jotka ovat tehneet sen mitä sinä haluat tehdä. Yksi parhaista tavoista päästä yli epäonnistumisista on oppia muilta, kuinka he pääsevät yli epäonnistumisista. Tämä sekä kannustaa sinua, mutta myös todistaa että se voi tapahtua.

 

Vinkki: Löydä ihminen tai porukka, jotka ovat menestyneitä ja vietä aikaa heidän kanssaan mahdollisimman pian.

 

5. Ymmärrä epäonnistumisen olevan osa oppimista ja menestystä

 

Epäonnistuminen ja virheet eivät ole mukavia, mutta ne auttavat meitä tulemaan paremmiksi siinä mitä tavoittelemme. “Menestykseen ei ole salaisuuksia. Se on valmistautumisen, kovan työn ja virheistä oppimisen tulosta.”

 

Vinkki: Mieti kertaa kun onnistuit. Seuraavaksi mieti kuinka monta kertaa epäonnistuit tai teit virheitä saavuttaaksesi tuon onnistumisen.

 

Nyt sinulla on 5 avainta epäonnistumisista ylipääsemiseen, joten mene tekemään se! Sinussa on valtavasti potentiaalia sisälläsi. Älä anna kenenkään tai minkään estää sinua saavuttamasta täyttä potentiaaliasi.

Edellinen artikkeli Tavoitteena tehdä rahaa - menestyksekkään itsensä rakentaminen
Seuraava artikkeli Ammatillinen ja henkilökohtainen kehitys

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät