Skippaa
7 yksinkertaista askelta, joilla saat enemmän irti päivästäsi

7 yksinkertaista askelta, joilla saat enemmän irti päivästäsi

Myönnetään, että aika on luultavasti suurin voimavaramme. Sitä ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi, ja se tuntuu kuluvan niin nopeasti. No, emme saa sitä enempää, emmekä voi hidastaa sitä. Aikasi on arvokasta, joten käytäthän sen viisaasti.

 

Voimme vain ottaa kaiken irti siitä ajasta, joka meillä on. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia toimia, joilla voit ottaa kaiken irti päivästäsi.


1. Suunnittele päiväsi edellisenä iltana - Kirjoita jokaisen päivän päätteeksi ylös kaikki asiat, jotka sinun on tehtävä seuraavana päivänä saavuttaaksesi tavoitteesi. Kerää yhteen kaikki tarvitsemasi tiedot, puhelinnumerot ja asiaankuuluvat paperit.  

2. Järjestä lista tärkeysjärjestykseen - numeroi jokainen kohta ja tee vaikeimmat tehtävät ensin. Aina on kiusaus tehdä helpot työt ensin. Ajattele kuitenkin, miten ajatus vaikeiden töiden tekemisestä painaa mieltäsi, kun teet helppoja asioita. Ajattele, miten hyvä olo tulee, kun nämä hankaluudet on hoidettu, ja miten motivoitunut olo tulee.

3. Pidä kiinni listastasi - Tarkista jokainen kohta sitä mukaa, kun etenet, ja vältä häiriötekijöitä. Sinun ei tarvitse vastata jokaiseen sähköpostiin tai tekstiviestiin sitä mukaa, kun niitä tulee. Aseta aikataulu, jonka mukaan tarkistat sähköpostisi/ilmoituksesi kerran tunnissa tai mikä sinulle parhaiten sopii.

4. Muista tehokas kaava - tee se, siirrä se tai hylkää se. Käsittele kutakin paperia vain kerran. Tee sille jotain nyt, siirrä se jollekin toiselle tai heitä se roskiin. Ja muista: "Tee se vain, jos vain sinä voit tehdä sen."

5. Älä viivyttele - viivyttely on todella "aikavaras". On niin helppoa siirtää asioita toiseen kertaan tai siihen, että "minulla on ollut aikaa miettiä asiaa". TEE SE NYT!

6. Suunnittele vapaa-aika - varaa aikaa rentoutumiseen, treenaamiseen, shoppailuun tai mihin tahansa, mistä nautit.

7. Ole rehellinen itsellesi - Kysy jatkuvasti: "Saavutanko sillä, mitä teen nyt, pääsenkö sinne, minne haluan päästä?" Jos vastaus on "en", muuta tekemistäsi.

Edellinen artikkeli 9 vinkkiä suhteen rakentamiseen sähköpostilistasi kanssa
Seuraava artikkeli 7 Tärkeintä taktiikkaa pienyrityksen omistajalle

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät