Skippaa
Yrittäjä! älä polje hintojasi, nosta mieluummin palveluidesi arvoa

Yrittäjä! älä polje hintojasi, nosta mieluummin palveluidesi arvoa

Kilpailu monella alalla on kovaa ja asiakkaiden tavoittelu voi johtaa helposti hintojen polkemiseen. Varsinkin pienyrittäjille kilpaileminen matalilla hinnoilla ja erilaisilla alennuskampanjoilla voi olla monilla eri tavoin haitallista. Ensinnäkin menetät työtulojasi, kun myyt palveluitasi liian alhaisilla hinnoilla.

Edulliset hinnat voivat kyllä houkutella lisää asiakkaita, mutta samalla työmääräsi kasvaa. Joudut työskentelmään yhä enemmän, mutta saat rahaa saman summan kuin aiemminkin. Asiakasmäärän kasvu ei heijastu tuloihisi eikä työmäärääsi positiivisesti, jos hinnoittelu ei ole kohdillaan. Pahimmillaan liiallisen työtaakan ja alhaisten hintojen vuoksi yrittäjä voi palaa loppuun. Lisäksi omien palveluiden myyminen matalilla hinnoilla nakertaa itseluottamusta.

Olet kuitenkin oman alasi ammattilainen ja kerännyt vuosien saatossa paljon kokemusta alaltasi. Älä myy sitä liian halvalla! Ansaitset työstäsi kunnollisen korvauksen eikä sinun tarvitse raataa asiakkaittesi vuoksi ympäri vuorokauden 🧡

Mikä sitten on parempi tapa luoda lisäarvoa asiakkaille, kuin tarjota omia tuotteita ja palveluita pilkkahintaan? Hyvä vaihtoehto on nostaa palveluiden kokonaisarvoa ylös tarjoamalla asiakkaille jotain enemmän!

Luomalla minivalmennuksen tarjoat asiakkaille mahdollisuuden saada lisää heitä kiinnostavaa tietoa. Verkkokurssi on kätevä tapa tuottaa lisäarvoa asiakkaille, sillä kurssin voi käydä netin välityksellä missä ja milloin vain.

Kun yhdistät asiantuntevaan henkilökohtaiseen palveluusi vielä lisäbonuksena verkkokurssin, saat varmasti houkuteltua uusia asiakkaita. Ja mikä parasta, sinun tarvitse laskea hintojasi eikä tehdä ylimääräistä työtä! Tarjoa siis osaamistasi nykyistä laajemmin, kilpailukykyiseen hintaan ja saat myös itsellesi kunnon palkkion tekemästäsi työstä.

Haluaisitko kuulla lisää? Varaa 15min tutustumispuhelu ja katsotaan, miten voisimme auttaa sinua elämään vapaampaa elämää 😊

Vastaa vain 4 nopeaan ja helppoon kysymykseen, jonka jälkeen pääset varaamaan oman aikasi.

Täytä hakemus nyt alapuolelta:

 

Edellinen artikkeli Tarvitsetko apua yrityksesi markkinointiin? Saat sen meiltä! 📢
Seuraava artikkeli Hei yrittäjä, tarjoa osaamistasi verkkovalmennuksen muodossa!

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät