Skippaa
Näin teet kannattavaa markkinointia pienellä budjetilla

Näin teet kannattavaa markkinointia pienellä budjetilla

Markkinointi on haasteellista pienyrityksille, sillä käytössä ei ole suurta markkinointibudjettia. Markkinointiin erikoistuneet mainostoimistot tarjoavat vain hintavia sopimuksia ja suuria kampanjoita, joihin moni pienyrittäjä ei uskalla tai pysty lähtemään mukaan.

Keskimäärin pienyrittäjillä voi olla vain 50-100 euron suuruinen kuukausittainen markkinointibudjetti tai sitä ei ole ollenkaan. Silti pienyrittäjät toivovat, että pienellä panostuksella heidän yrityksensä saisi lisää asiakkaita ja yrittäjän myynti- ja markkinointitaidot paranisivat.

Pienyrittäjät haluavat usein selkeää apua ja toimintaohjeita, joiden avulla he voivat itse parantaa markkinointia ja myyntiä ilman, että heidän tarvitsisi maksaa siitä vaikkapa mainostoimistoille.

Tarjoamme pienyrittäjille nyt mahdollisuuden ostaa yksittäisiä markkinointipalveluita edulliseen hintaan. Voimme esimerkiksi analysoida yrityksesi sosiaalisen median profiilin ja antaa siihen selkeitä korjausehdotuksia tai tuottaa raportin, jonka avulla pystyt itse jatkamaan profiilin päivittämistä oikeaan suuntaan. Jos haluat, voimme luoda toiveittesi pohjalta selkeän selitysvideon, jonka avulla asiakkaasi ymmärtävät palveluistasi enemmän.

Otamme myös yrityksesi tuotteita myyntiin riskittömästi, jolloin yrityksesi maksaa vain myyntikomission toteutuneesta myynnistä. Voimme myös opettaa sinua kirjoittamaan myyvästi ja tätä taitoa harjoittelemalla yrityksesi markkinointitekstit houkuttavat enemmän asiakkaita, mikä näkyy taatusti myös myyntituloksessa.

Tarjoamme siis tee-se-itse -tyylisiä keveitä ja edullisia markkinointituotteita pienyrittäjille. Saat niiden avulla hyviä työkaluja, joiden avulla pystyt helposti jatkamaan itsenäisesti myynnin ja markkinoinnin kehittämistä. Sinun ei enää tarvitse maksaa ulkopuolisille markkinointityöstä, vaan vinkeillämme voit tehdä sen itse. 

Tarjoamamme palvelut löytyvät minivalmennukset -sivuilta ja ne ovat tarkoitettu auttamaan nimenomaan pienyrittäjiä. Tutustu valikoimaamme ja valitse yrityksellesi sopivin vaihtoehto!

Edellinen artikkeli Opi kirjoittamaan myyviä tekstejä
Seuraava artikkeli Yrittäjä, älä jää yksin digitaalisessa liiketoiminnassa

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät