Skippaa
Näin rakennat oman verkkokurssin täysin ilman taloudellisia riskejä vain parissa tunnissa vaikka et tietäisi niiden teosta vielä yhtään mitään

Näin rakennat oman verkkokurssin täysin ilman taloudellisia riskejä vain parissa tunnissa vaikka et tietäisi niiden teosta vielä yhtään mitään

⭐⭐⭐⭐⭐ "Olin hyvin otettu Janin yhteydenotosta ja minulle välittyi Janista heti mielikuva, että hän kohtaa minut ihmisenä ja aidosti haluaa tehdä kanssani yhteistyötä.
 
Janin kanssa yhteydenpito on ollut mutkatonta ja vaivatonta koko Minivalmennusprojektin ajan. Olen myös kokenut, että Jani on kuullut toiveitani ja olen saanut toteuttaa Minivalmennuksen olemalla oma itseni, vaikka runko olikin valmiiksi raamitettu ja brändi olemassa.
 
Jani suunnitteli yhdessä Minivalmennuksen sisällön kanssani kunnioittaen osaamistani ja ammattitaitoani, mutta samalla ohjaamalla sekä kertomalla vinkkejään sekä ajatuksiaan, joita pitkä kokemus valmennusten parissa on hänelle opettanut."
 
- Seksuaaliterapeutti Susanna Alhonkoski / Lempeät tuulet
 
Näin rakennat oman verkkokurssin täysin ilman taloudellisia riskejä vain parissa tunnissa vaikka et tietäisi niiden teosta vielä yhtään mitään.
 
Oletko haaveillut tuloista, joita saat myös silloin kun nukut?
 
Haluatko palvella asiakkaitasi nykyaikaisella tavalla verkon välityksellä?
 
Oletko valmis ottamaan lisää maksavia asiakkaita ilman markkinointiin sijoitettuja euroja?
 
Etsin vielä kahta turkulaista yrittäjää, kuka on valmis tienaamaan euroja myös silloin kun nukkuu.
 
Klikkaa linkkiä ja lue mitä kaikkea oma Minivalmennuksesi mahdollistaa.
Olen tehnyt Minivalmennuksen jo personal trainerille, urheiluhierojalle, seksuaaliterapeutille, life coachille, laulunopettajalle... etsin vielä 2 turkulaista yrittäjää ennen kuin siirryn seuraavaan kaupunkiin.
 
Voit toimia myös Naantalissa, Raisiossa tai Salossa👌
 
Olisitko se sinä?
 
Klikkaa tämän sivun yläosan valikosta kohdasta: "Pienyrittäjät" -> "Haluatko louhia oman Mintimanttisi?" ja lue lisää.
 
⏰ Mutta toimi nopeasti! Ilmaisia paikkoja on vain muutama enää jäljellä ja jos luet tätä julkaisua nyt, suosittelen toimimaan nopeasti. Jos pääset täyttämään hakemusta, meillä on vielä ainakin yksi paikka jäljellä.
Edellinen artikkeli Hei yrittäjä, tarjoa osaamistasi verkkovalmennuksen muodossa!

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät