Skippaa
Hei yrittäjä, tarjoa osaamistasi verkkovalmennuksen muodossa!

Hei yrittäjä, tarjoa osaamistasi verkkovalmennuksen muodossa!

Oletko miettinyt verkkokurssin tarjoamista, mutta et keksi sopivaa aihetta? Verkkokurssin tekeminen on helppo tapa saada lisätuloja ajasta ja paikasta riippumatta. Meillä on sinulle takuuvarmasti toimivia kurssi-ideoita, joiden avulla voit luoda kanssamme Minivalmennuksen. Paketoi osaamisesi verkkokurssin muotoon ja saat tulovirtaa itsellesi, vaikka nukkuessasi.

Voit auttaa asiakkaitasi vuorokauden ympäri, sillä kurssit ovat myös hyvä apuväline tilanteisiin, jolloin et pääse esimerkiksi fyysisesti asiakkaiden luokse pitkien välimatkojen tai sairastumisen vuoksi. Kurssien avulla turvaat liiketoimintasi siis kiperissäkin tilanteissa.

Verkkokurssin käsikirjoitus on yksi tärkeimpiä kurssin tekemisen vaiheita ja toisinaan voi tuntua, että koko kurssin luominen on hankala aloittaa. Jotkin verkkokurssit eivät koskaan tavoita asiakkaita, sillä aiheelle ei ole kysyntää. Me voimme auttaa sinua näiden haasteiden kanssa, sillä pitkän kokemuksen myötä meillä on tietoa siitä, mistä aiheista asiakkaat ovat kiinnostuneita ja minkälaista tietoa he haluavat saada verkkokursseilta.

Voit hyödyntää ideoitamme ja tavaramerkillä suojatun kaavan avulla luomme yhdessä helposti ja nopeasti mielenkiintoisen kurssin. Verkkokurssin voi kehittää jopa muutamissa viikoissa, kun aihe ja inspiraatio kohtaavat.

Monet verkkokurssialustat ovat maksullisia, mutta me tarjoamme sinulle myös ilmaisen vaihtoehdon.

Verkkokurssin tekemisestä ei siis aiheudu sinulle mitään taloudellista riskiä siitä, että joutuisit maksamaan kuukausittaisia kuluja kurssin tarjoamisesta. Saat myös kurssillesi näkyvyyttä kauttamme, sillä me huolehdimme myynnistä ja markkinoinnista.

Haluaisitko kuulla lisää?

Tutustutaan 15 minuutissa ja katsotaan, miten voisimme molemmat hyötyä yhteistyöstä!

Vastaa vain 4 helppoon ja nopeaan kysymykseen, jonka jälkeen pääset varaamaan 15min ajan itsellesi.

Täytä nyt hakemus alapuolelta:

Edellinen artikkeli Yrittäjä! älä polje hintojasi, nosta mieluummin palveluidesi arvoa
Seuraava artikkeli Näin rakennat oman verkkokurssin täysin ilman taloudellisia riskejä vain parissa tunnissa vaikka et tietäisi niiden teosta vielä yhtään mitään

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät