Skippaa
Tarvitsetko apua yrityksesi markkinointiin? Saat sen meilt√§! ūüďĘ

Tarvitsetko apua yrityksesi markkinointiin? Saat sen meilt√§! ūüďĘ

Markkinoinnin onnistuminen on tärkeää, jotta asiakkaasi löytävät yrityksesi. Se voi kuitenkin olla kallis ja hidas prosessi. Markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen vievät ylimääräistä aikaa eikä kiireisellä yrittäjällä sitä juurikaan ole.

Yrittäjäthän haluavat aina keskittyä omaan rakkaaseen työhönsä eli asiakkaiden auttamiseen. Varsinkin, jos markkinointiin pitäisi panostaa rahallisesti, moni yrittäjä alkaa epäröimään. Kannattaako mainoksiin laittaa rahaa ja kuinka paljon? Mitä jos asiakkaita ei tule niin montaa, että markkinointikulut saataisiin katettua? Riskejä on paljon.

Siksi monet yrittäjät eivät juurikaan panosta markkinointiin, vaan luottavat lähinnä hakukoneoptimointiin tai asiakkaidensa suosituksiin. Moni yrittäjä saakin uusia asiakkaita lähinnä puskaradion kautta, sillä uskallusta tehokkaampien keinojen käyttöön ei ole.

Tämä on kuitenkin hyvin passiivinen tapa markkinoida ja varsinkin, jos yrittäjä toivoo saavansa uusia asiakkaita mahdollisimman pian, on parempi tarttua toimeen! Tarjoamalla minivalmennuksia kauttamme saat näkyvyyttä ilman ylimääräistä taloudellista panostusta tai lisävaivaa.

Hoidamme markkinoinnin ja myynnin puolestasi ja saat näin maksavia asiakkaita lähes itsestään. Voit käyttää minivalmennusta yhtenä tapana täyttää hiljaisia aikoja ilman että sinun tarvitsisi alihinnoitella palveluitasi.

Minivalmennusten avulla voit myös kasvattaa yrityksesi toimintaa helposti! Hoidamme kaiken markkinointityön puolestasi eli sinun ei tarvitse huolehtia markkinointimateriaaleista, omista kotisivuista, somekanavista tai muista ylimääräisistä ja työläistä prosesseista.

Luomme sinulle myös valmentajaprofiilin ja saat oman valokeilasi. Tunnettu brändimme ja valmis asiakaskuntamme ovat valttejamme, joista myös sinä pääset hyötymään. Näkyvyytesi kasvaa siis huomattavasti, mutta sinun ei itse tarvitse miettiä tai käyttää aikaa markkinointiin.

Haluaisitko kuulla lisää?

Varaa 15min tutustumispuhelu ja katsotaan, miten voisimme molemmat hyötyä yhteistyöstä!

Vastaa vain 4 helppoon kysymykseen, jonka jälkeen pääset varaamaan oman aikasi.

Täytä nyt hakemus alapuolelta:


Edellinen artikkeli Yrittäjä, älä jää yksin digitaalisessa liiketoiminnassa
Seuraava artikkeli Yrittäjä! älä polje hintojasi, nosta mieluummin palveluidesi arvoa

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät