Skippaa
Tavoitteena tehdä rahaa - menestyksekkään itsensä rakentaminen

Tavoitteena tehdä rahaa - menestyksekkään itsensä rakentaminen

Okei, tämä on ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi muistaa. SINÄ olet ehdottomasti tärkein tekijä menestyksesi rakentamisessa ja rahan ansaitsemisessa, olipa liiketoimintasi sitten verkossa tai sen ulkopuolella. Tämä on jokaisen yrittäjän tärkeää muistaa.

 

Olen tutustunut vuosien aikana monenlaisiin yrittäjiin ja lähes kaikilla menestyneillä ihmisillä on tärkeitä yhteisiä tekijöitä. Sama pätee myös epäonnistuneisiin ihmisiin. Kyse on liiketoiminta-asenteestasi (itseluottamuksesta/osaamisesta), liiketoimintasuunnitelmastasi ja hyvinvoinnistasi.

 

Ensinnäkin sinun on oltava valmis ryhtymään toimiin muuttaaksesi elämäntekijöitäsi, ilman että olet riippuvainen siitä, että muut hoitavat asian puolestasi, tai odottamassa sitä erityistä ihmettä, jota ei todennäköisesti KOSKAAN tapahdu. Useimmat menestyneet ihmiset ovat halukkaita ryhtymään toimiin heti. Useimmat menestymättömät ihmiset ovat lähes neuvottomia siitä, mitä tehdä, ja heillä on usein "tekosyiden lista" tai he vain toivovat, että he voisivat menestyä tekemättä uhrauksia.

 

Tästä pääsemmekin ensimmäiseen tärkeään tekijään... laiskuuteen ja haluttomuuteen menestyä. Laiskuus ei välttämättä määrää epäonnistumistasi. On PALJON ihmisiä, jotka ovat äärimmäisen laiskoja, mutta joilla on silti tarmoa tarttua toimeen ja ryhtyä toimiin elämänsä parantamiseksi. Useimmiten syynä on se, että he voisivat pysyä yhtä laiskoina ja silti tienata paljon rahaa. Hei, mikä tahansa antaa sinulle motivaatiota, eikö niin? Mutta älä sekoita laiskuutta haluttomuuteen. Usein menestys syntyy siitä, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mutta en odottelisi, että saisin selville, onko näin vai ei.

 

Menestys syntyy vilpittömästä kunnianhimosta ja haluttomuudesta epäonnistua. Mutta älä tökkää kuollutta hevosta siinä toivossa, että se potkaisee takaisin. On oltava vahva liiketoimintasuunnitelma, ja se on mietittävä huolellisesti. Ole varovainen sen suhteen, mihin liiketoimintaan olet ryhtymässä, ennen kuin uppoat sen mukana pohjaan. Varmista, että sinulla on varasuunnitelma, vaikka et tarvitsisi sitä, jos liiketoimintasuunnitelmasi on todella tutkittu asianmukaisesti.

 

Väärällä asenteella ei saa liiketoimintaa toimimaan, sanon minä sinulle. Useimmilla epäonnistuneilla ihmisillä on huono asenne, jonka aiheuttavat henkilökohtaiset ystävät/perhe, työpaikka, pyrkimyksen puute menestyä tai mikä tahansa syy. Älä anna tämän viedä menestystä tulevaisuudestasi. Jokaisella on oikeus oikeudenmukaiseen osuuteensa menestyksestä, mutta hänen on oltava halukas tekemään muutos. Monista tuntuu, että aika ei riitä, kun elämässä tapahtuu kaikenlaista, tai he eivät vain ole tarpeeksi fiksuja tekemään niin. Tästä pääsemmekin seuraavaan vaiheeseen.

 

Tieto on minkä tahansa yrityksen tärkein voimavara ja ehdottomasti arvokkain hyödyke, jonka voi saada. "Ennen vanhaan", ennen kuin internet oli käytettävissä, tietoa oli hyvin vaikea ja hankala saada. Nyt ei ole enää tekosyitä. Meillä on internet. Koko maailma on SINUN ulottuvillasi, ja sinun tehtäväsi on löytää se, tietysti mukavasti omassa kodissasi.

 

Ajalla on tärkeä rooli tutkimuksessa, sillä usein kestää kauan löytää etsimänsä. Se ei kuitenkaan riitä tekosyyksi epäonnistumiselle. On sinusta kiinni, että teet tästä päivästä ja huomisesta tärkeän! Mahdollisuus ei aina kolkuta kaikkien ovelle, joten lähde ulos ja löydä se itse. Ota selvää, mikä toimii muilla, ja tee tutkimusta, jotta näet, onko se sitä, mitä sinä etsit.

 

Toinen tärkeä tekijä, jota ei voi jättää huomiotta, on terveytesi. Pidä huolta itsestäsi, niin saatat pitää parempaa huolta itsestäsi. Monet asiat voidaan uhrata menestyksesi eteen, mutta terveyden uhraaminen ei saisi olla vaihtoehto. Menestyksesi ei ole yhtä mielekästä ja antoisaa, jos et pysty nauttimaan siitä!

Edellinen artikkeli Menestyneiden yrittäjien ominaisuudet
Seuraava artikkeli 5 vinkkiä epäonnistumisesta ylipääsemiseen

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät