Skippaa
Yrittäjä, älä jää yksin digitaalisessa liiketoiminnassa

Yrittäjä, älä jää yksin digitaalisessa liiketoiminnassa

Yrittäjillä on tunnetusti paljon töitä. Moni on töissä lähes vuorokauden ympäri ja lomia ei ole mahdollista pitää kuin harvoin. Tuntiperusteinen laskutus johtaa siihen, että jos ei ole töissä, niin rahaa ei tule mistään kassaan. Pahimmillaan jatkuva töiden tekeminen voi johtaa loppuun palamiseen. Jos yrittäjä ei uskalla pitää edes sairauslomaa taloudellisen tilanteen vuoksi, on tilanne kestämätön.

Moni yrittäjä haluaisikin automatisoida työnsä ja saada rahaa myös silloin kuin ei itse ole paikalla, toisin sanoen euroja tulisi yritykseen myös yrittäjän nukkuessa. Kassavirtaa olisi tärkeä saada myös silloin, kuin ei kalenteriin ole buukattu fyysistä läsnäoloa vaativia töitä. Digitaalinen liiketoiminta onkin monelle yrittäjälle houkutteleva lisä, sillä sen avulla voi rakentaa kestävää ja turvallista liiketoimintaa.

Esteenä sen käyttöön voivat kuitenkin olla kalliit ohjelmistot, joista yrittäjät eivät halua maksaa satoja euroja kuukaudessa. Lisäksi niiden käyttöä pitäisi ehtiä opetella ja monilla yrittäjillä ei ole aikaa tai varmuutta sellaisien käyttöön. Tuottavan liiketoiminnan kehittäminen digitaalisten ohjelmistojen avulla voi siis olla vaikeaa ja lopulta unelma vuorokauden ympäri tuottavasta digitaalisesta bisneksestä muuttuu kaukaiseksi haaveeksi, joka sisältää liikaa riskejä ja jonka toteuttaminen vaatisi liikaa aikaa ja perehtymistä.

Me tarjoamme ratkaisut sinulle tähän ongelmaan. Saat käyttöösi valmiiksi asennetut, testatut ja varmasti toimivat ohjelmistot vain murto-osalla siitä hinnasta, jonka normaalisti joutuisit niistä maksamaan.

Olemme seuloneet käyttöömme vain laadukkaita ohjelmistoja ja tehneet tämän työn puolestasi. Laajan kurssivalikoiman avulla pääset opiskelemaan nopeasti ja helposti menestyvän digitaalisen liiketoiminnan rakentamista.

Autamme sinua siinä ja varmistamme, että etenet oikeaan suuntaan. Saat kauttamme asiakaspalvelun sekä itsellesi että asiakkaillesi. Meillä on pitkä kokemus verkkovalmennuksien kehittämisestä ja nyt haluamme auttaa muitakin pienyrittäjiä onnistumaan niissä!

Haluaisitko kuulla lisää, miten voisimme auttaa myös sinua rakentamaan liiketoimintaa verkkoon?

Täytä nyt lyhyt hakemus alapuolelta ja tutustutaan 15min puhelussa lisää! 🚀
Edellinen artikkeli Näin teet kannattavaa markkinointia pienellä budjetilla
Seuraava artikkeli Tarvitsetko apua yrityksesi markkinointiin? Saat sen meiltä! 📢

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät