Naisten rasvanpoltto

Edistyneet treenaajat

Lipsujasta onnistujaksi 20 minuutissa™

YHTEISTYÖSSÄ

Confectioner image

Tämä Minitimantti on louhittu Jani Rantalan ammattitaidosta

Taistelussa rasvaa vastaan jo vuodesta 2005

“Huomasin asiakastyössä, miten moni asiakkaani kertoi lipsuneensa aiemmin dieetillä. Kun ruokavalio on rakennettu liian tiukaksi, se voi rajoittaa elämää liikaa. Halusin suunnitella sellaisen työkalun rasvanpolttoon, joka estää lipsumiset ja tekee rasvanpoltosta hauskempaa! Lue lisää siirtymällä alaspäin.“

Signature image

Opi kuinka syömällä viikoittain pullaa ja jäätelöä tehostat rasvanpolttoa ilman ylimääräisen rasvan kertymistä kehoosi

Sulla on kenties halu näyttää upealta lempivaatteissasi, mutta kokeilemasi dieetit ovat olleet liian rankkoja…

Oot joutunut jatkuvasti taistelemaan itseäsi vastaan, ettet lipsuisi ruokavaliosta

Liian tarkaksi rakennettu ruokavalio tekee elämästä ankeaa. Sen noudattaminen tuntuu kuin vankilalta, josta etsit jatkuvasti ulospääsyä ja lasket päiviä sen loppumiseen.

Hyvin alkaneen alun jälkeen paino ei enää putoa

Alku alkaa lupaavasti, kun nälkää ei ole ja energiaa riittää - mutta hiljalleen painon putoaminen pysähtyy, vaikka liikut enemmän tai syöt vähemmän.

Energia tuntuu katoavan treeneistä ja arjesta

Alun energinen olo alkaa olemaan vain kaukainen muisto. Treeneissä joudut laittamaan pienempiä painoja ja arjessa olet kiukkuinen, poissaoleva ja nuutunut. Pelkäät kovalla työllä hankitun lihasmassan katoavan.

Summa summarum, haluat jatkaa kiinteytymistä ja voida hyvin ilman jatkuvaa ruoan vähentämistä tai liikunnan lisäämistä

Mulla on sulle hullu ajatus: mitä jos voisit tehostaa rasvanpolttoa syömällä viikoittain pullaa ja jäätelöä ilman ylimääräistä rasvan kertymistä kehoosi?

Kuulostaako mahdottomalta tai liian hyvältä?

Jatka lukemista, niin näytän sulle.

Dieetillä käytettävät yksittäiset cheat-ateriat tai cheatpäivät (jolloin syöt mitä vain eteen tulee) menivät jo...

...niitä käyttämällä et saa täyttä hyötyä rasvanpolton tehostamiseksi, vaan pahimmillaan otat kaksi askelta eteen ja kaksi taakse

JA SE ON MUN RESEPTI SUN ONNISTUMISEEN.

Just sulle sopiva tankkaus

Tiedät tasan tarkalleen mitä syöt, milloin syöt ja miksi syöt. Opit mielettömän tehokkaan työkalun rasvanpolttoon, jonka avulla lopetat lipsumisen (tankkaukseen kuuluu myös pulla ja jäätelö!).

Rasvanpoltto etenee ennätysvauhdilla

Kun et pidä rasvaa kerääviä cheatpäiviä et joudu polttamaan niistä kertyviä lisäkiloja, vaan oikeaoppisella tankkaamisella pikemminkin tehostat aineenvaihduntaasi ja poltat nopeammin rasvaa.

Koet euforiset treenit ja “jäätävän” pumpin!

Toteuttamalla tankkauksen oikein, seuraavan päivän treeneistä tulee taivaallisia - dieettitreenien ei tarvitse olla aina suossa tarpomista!

Säästät kovalla työllä hankkimasi lihasmassan

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jonka avulla dieetin lopputulos on mielettömän upea. Opit myös, miten voit saada kroppasi “studiokuntoon” tankkauksen avulla, kun haluat säväyttää olemuksellasi.

Mitä tankkaan?

Oivallat kuinka toteutat rasvanpolttoa edistävän tankkauksen helposti ja nopeasti ilman turhaa pähkäilyä, ylimääräistä rasvan kertymistä tai ruoan ahmimista.

Milloin tankkaan?

Opit milloin sun kuuluu tankata. Ei mitään yleisiä suosituksia, vaan tarkat ja käytännölliset ohjeet, joilla onnistut varmasti.

Miten syödä tankkauspäivänä? (+BONUS) - Minivalmennukset
Miten syödä tankkauspäivänä? (+BONUS) - Minivalmennukset
Miten syödä tankkauspäivänä? (+BONUS) - Minivalmennukset

Miksi tankkaan?

Tiedät miksi oikeanlaisella tankkaamisella poltat enemmän rasvaa, säästät lihasta ja lopetat jatkuvan lipsumisen ruokavaliosta.

Miten tankkaan?

Valmiiden ruokasuosituksien avulla pääset toteuttamaan tankkauksen heti käytännöllisellä tavalla.

Miten tämä Minivalmennus syntyi?

Jani tässä moikka!

Kokeilin aikoinaan lukuisia erilaisia dieettejä, mutta yksi asia niissä mua pelotti aina: menetänkö kovalla työllä hankkimaani lihasmassaa ja kuinka nopeasti tulen taas lipsumaan hyvin alkaneen alun jälkeen.

Dieetit tuntuivat loppuvan aina lyhyeen, kun en pystynyt elämään niiden kanssa. Lipsuminen alkoi aina viimeistään kuukauden sisällä, enkä mahtanut itselleni mitään.

Lopulta löysin cheat-ateriat ja -päivät. Ne toivat jonkinnäköistä lohtua ja helpostusta tilanteeseen. Ymmärsin, että oli sallittua poiketa dieetistä silloin tällöin.

Huomasin kuitenkin cheat-aterioiden tehottomuuden - halusin niiden jälkeen syödä vaan lisää kaikkea hyvää. Ne eivät myöskään tehostaneet treenejä tai tehneet hommasta yhtään sen helpompaa tai miellyttävämpää.

Kokeilin myös kokonaisia cheat-päiviä, mutta niiden pitäminen oli rankkaa, koska ruokaa täytyi ahmimalla ahmia. Ajattelin tällaisen johtavan vaan pahimmillaan syömishäiriöön. Painoakin kertyi näistä päivistä lisää ja homma meni vain taaksepäin.

Turhautuneena aloin paneutumaan ongelmaan todenteolla. Kouluttauduin personal traineriksi, opiskelin urheiluravitsemusta yliopistossa ja palkkasin huippuvalmentajia mentorikseni.

Testasin oppeja ensin itselläni. Tulokset olivat vihdoin erinomaisia. Olin viimein löytänyt vastauksen!

Huomasin, miten pystyn treenaamaan dieetillä niin, että hiki lentää solkenaan ja pumppi on suoraan sanottuna älytön!

Kun vaa’an lukema pysähtyi, sain sen laskemaan joka kerta, kun toteutin tankkauksen. Nautin täysillä näistä tankkauspäivistä, kun tiesin pullan ja jäätelön tehostavan rasvanpolttoa, eikä tuovan lisäkiloja.

Tämän jälkeen sovelsin oppeja asiakkailleni, ja homma toimi kuin tauti.

Mut hei! Nyt satojen asiakkaiden ja 4 vuoden valmentamisen jälkeen lähdin rakentamaan näitä 20 minuutin Minivalmennuksia verkkoon, jotta voisin auttaa entistä suurempaa määrää treenaajia. Nyt mä haluun auttaa just sua seuraavaksi 😉

Tsekkaa tää kuva!

Mä suhtaudun näihin asioihin intohimolla. Tässä mä oon 16-vuotiaana 1,5 vuoden treenitaustan jälkeen vuonna 2006. Blurrasin naaman tästä kuvasta 15 vuotta sitten, kun mua hävetti tuon aikainen teini-iän akne. Mut kyl sä mut tästä tunnistat. 😃

Miksi näytän tän? Tässä kuvassa on jotain osviittaa siitä, kuinka kauan treenaaminen ja kehonmuokkaus on ollut mulle intohimo. Viimeiseen 15 vuoteen on mahtunut monta kokeilua, epäonnistumista ja niistä oppimista.

Voin viimein todeta, et nykyään mä tiedän, mikä oikeasti toimii. Sun ei tarvii käydä tätä samaa kokeilujen, epäonnistumisien ja oppimisen matkaa läpi vaan tarjoan sulle nyt vastauksen ongelmaasi “hopeatarjottimella”.

Tää toimii mun asiakkailla - nyt on sun vuoro.

Poltat rasvaa, et lihasta

Tiesitkö, että tankkauksen yksi tärkeimmistä tehtävistä on tehostaa treenejä, jotta voit säästää lihasmassaa ja polttaa nopeammin rasvaa dieetin aikana?

Dieettaaminen on helpompaa

En voi oikeasti hehkuttaa tätä liikaa. Tiedät, kun koet tämän. Tuut rakastumaan tähän tunteeseen. Kun syöt tasaisesti pullaa ja jäätelöä, ei dieetillä olo ole hankalaa.

Mitä asiakkaani sanovat ammattitaidostani…

TÄMÄ MINIVALMENNUS SOPII SULLE, JOS...

“Mä tiedän, et sä saat tän minivalmennuksen avulla niin voimakkaan työkalun rasvanpolttoon, et tarjoan sulle hyvin poikkeuksellisen takuun ja tuhdin BONUKSEN!”

Pullasta ja jäätelöstä tulee dieetillä sun parhaimpia ystäviä -takuu

Kuulit oikein!

Eiks oo kreisiä? Niin on käynyt mulle ja mun asiakkaille.

Me ollaan poltettu enemmän rasvaa, säästetty enemmän lihasmassaa (ja jopa kasvatettu sitä dieetillä!), jaksettu dieetata pidempään ja koettu euforisia treenejä, jäätävillä pumpeilla säestettynä näiden ystävien ansiosta.

Sä pääset nauttimaan uusista ystävistäsi niin, että ne vie sua dieetissä eteenpäin, eikä taaksepäin.

Jos et jostain kumman syystä ystävystyis näiden kanssa, niin maksan sulle ilomielin kaikki sijoittamasi rahat takaisin. Reilu peli ja sulle täysin riskitön.

Käyt materiaalin läpi 20 minuutissa ja sulla on aikaa ystävystyä 30 päivän ajan. Kerkiät tässä ajassa tapaamaan uusia ystäviäsi useasti.

TAKUUN LISÄKSI, TARJOAN SULLE BONUKSENA KAUPAN PÄÄLLE…

Myyntimenestys treeniohjelman, jonka avulla olen auttanut jo yli 800 ihmistä (arvo 29,90€)

EI ENÄÄ TYLSIÄ TREENEJÄ

Tämä ohjelma on kehitetty tarjoamaan vaihtelua! Valitse itsellesi sopivat liikkeet ja nauti kolmen eri treenityylin tuomasta vaihtelusta - sisältää voimaosuuden, toiminnallinen osuuden ja metabolisen osuuden.

KEHITETTY RASVANPOLTTOON

Tämän treeniohjelman avulla olen polttanut yli 10 vuoden treenitaustan omaavilta treenaajilta rasvaa vyötäröltä samaan aikaan kun he ovat kasvattaneet lihasmassaansa. Tämän pitäisi olla monen asiantuntijan mukaan mahdotonta.

18 SIVUN KATTAVA PAKETTI

Ei enää vain yhden sivun treeniohjelmia. Käyn läpi erilaiset tavat nostaa rasitusta eri osuuksissa ja ymmärrät myös kevennyksen merkityksen.

TAKUUVARMASTI TOIMIVA

Olen saanut paljon kiitosta tästä ohjelmasta, koska se on kattava, äärimmäisen tehokas ja pystyt valitsemaan itsellesi sopivat liikkeet.

Minivalmennuksen ja BONUKSEN kokonaisarvo yhteensä 46,90€

Tarvitsetko myös ruokavalion? Siinä tapauksessa meillä on sulle hyviä uutisia...

4 ERILAISTA RUOKAVALIOTA

Tämä ruokavalio sisältää valmiit ruokamäärät 2000kcal, 1800kcal, 1600kcal ja 1400kcal energiamäärille.

Tarkat grammamäärät

Tavoitteellisena naistreenaajana tarvitset tarkat grammamäärät makroravinteista (proteiini, hiilihydraatti ja rasva).

Lipsujasta onnistujaksi 20 minuutissa™ -ruokavalio - Minivalmennukset
Lipsujasta onnistujaksi 20 minuutissa™ -ruokavalio - Minivalmennukset

Ohjeistukset jos paino ei putoa

Tarkat ohjeistukset myös niihin tilanteisiin, jos paino ei jostain syystä putoaisi.

Sopii täydellisesti yhteen

Tämä ruokavalio on kehitetty sopimaan täydellisesti yhteen Lipsujasta onnistujaksi 20 minuutissa™ -minivalmennuksen kanssa.

Ruokavalion normaalihinta 17€

Kun ostat ruokavalion yhdessä Minivalmennuksen kanssa, säästät ruokavaliosta -25%

Maksat ruokavaliosta vain 12,75€

Saatat miettiä näitä kysymyksiä…

NÄIN OSTAT MINIVALMENNUKSEN ITSELLESI

1. KLIKKAA TÄLTÄ SIVULTA OSTOPAINIKETTA JA SIIRRY OSTOSKORIIN

Jos päätät ottaa myös erinomaisen ja juuri tähän Minivalmennukseen rakennetun ruokavalion, jonka avulla teet varmoja tuloksia, paina painiketta "Lisää ostoskoriin" Ostoskorin hinta päivittyy automaattisesti ja saat -25% alennuksen.

Jos sulla on jo ruokavalio, paina "Kassalle".

2. LUO ASIAKASTILI

Luo asiakastili yhdellä klikkauksella Facebookin tai Googlen avulla. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tunnukset helposti myös ilman sosiaalista mediaa klikkaamalla "Luo asiakastili".

Löydät jatkossa kaikki ostamasi Minivalmennukset kätevästi omalta asiakastililtäsi.

Minivalmennuksien asiakkaana pääset keräämään Minipisteitä, joiden avulla voit lunastaa tuntuvia alennuksia kaikista Minivalmennuksistamme. Lisäksi pääset auttamaan ystävääsi suosittelemalla hänelle Minivalmennuksia. Ystäväsi saa heti oman -30% alennuksen ja sinä saat heti 250 Minipisteitä. Saat 250 Minipisteitä jokaisesta uudesta ystävästä ja jokainen uusi ystäväsi saa -30% alennuksen haluamastaan Minivalmennuksesta.

3. MAKSA JA NAUTI MINIVALMENNUKSEN TUOMASTA AVUSTA

Kaikki Minivalmennuksien materiaalit ovat aina samassa paikassa asiakastililläsi. Löydät videoesityksen ja ladattavat materiaalit kätevästi yhdestä paikasta.

Vielä kysyttävää? Laita viestiä!

Kaikki oikeudet pidätetään. © Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Y-tunnus 3211080-2.