Skippaa

ME AUTAMME SINUA UUSASIAKASHANKINNASSA

Minivalmennukset.fi tiimi

Founder image

Jani Rantala

Aloitin PT ja ravintovalmentajana vuonna 2017. Vuosien aikana kokeilin kaikenlaisia keinoja uusasiakashankintaan, mm. FB-arvontoja, Googlen hakukonenäkyvyyttä, suositteluita, tarjoussivustoja ja monia muita. Lopulta kehitin oman systeemin, jonka jälkeen olen auttanut sen avulla lukuisia terveydenhuolto- ja hyvinvointialan yrittäjiä saamaan vähintään 10-25 uutta asiakasta ennustettavalla tavalla kuukaudesta toiseen.

Jukka Toivonen

Autan erityisesti pienyrittäjiä digimarkkinoinnissa mm. kirjoittamalla myyntisivuja, rakentamalla sähköpostiautomaatioita ja laatimalla Facebook-mainoksia. Teen myös verkkokursseja, niin itselle kuin muillekin. Autan sinua verkkokurssin, minivalmennuksen, tekemisessä, jotta ensimmäinen askel digimyynnissä on sinulle mahdollisimman vaivaton ja helppo ottaa. Samalla opastan sinua eteenpäin, niin että kohta myyt tuotteitasi tai palvelujasi netissä aika- ja paikkariippumattomasti huomattavasti suuremmalle yleisölle kuin osasit arvatakaan. Ota minuun yhteyttä Minivalmennuksen kautta. Kerro mikä on tuotteesi ja yhdessä katsomme miten teemme siitä minivalmennuksen… ja aloitamme matkan kohti liiketoimintasi uusia, jänniä mahdollisuuksia.

Product image
Founder image

Miisa Kujala

Toimin Minivalmennuksien ajanvarauksessa ja asiakaspalvelussa. Opiskelen tällä hetkellä liiketalouden tradenomiksi, joten olen jatkuvasti avoin myös oppimaan uutta.

Tutustutaanko paremmin? 🧡

Varaa ilmainen 30min strategiapuhelu alla olevan painikkeen avulla ja katsotaan, miten voisimme auttaa myös sinua saamaan jatkuvana virtana vähintään 10-25 uutta asiakasta lisää joka kuukausi.

Yhteistyöverkostoomme kuuluu lukuisia toimijoita, joten pystymme myös ohjaamaan sinut tarvittaessa eteenpäin, jos emme pystyisi jostain syystä auttamaan sinua.

Yhteydenotto on täysin veloitukseton ja ei tietenkään sido sinua mihinkään.