ME AUTAMME SINUA UUSASIAKASHANKINNASSA

Minivalmennukset.fi tiimi

Founder image

Jani Rantala

Aloitin PT ja ravintovalmentajana vuonna 2017. Vuosien aikana kokeilin kaikenlaisia keinoja uusasiakashankintaan, mm. FB-arvontoja, flyijereita, Googlen hakukonenäkyvyyttä, suositteluita, tarjoussivustoja ja monia muita. Lopulta kehitin oman systeemin, jonka jälkeen olen auttanut sen avulla lukuisia yrityksiä saamaan uusia asiakkaita automaattisella tavalla hyödyntämällä tekoälyä ja ohjelmistoja.

Jukka Toivonen

Autan erityisesti pienyrittäjiä digimarkkinoinnissa mm. kirjoittamalla myyntisivuja, rakentamalla sähköpostiautomaatioita ja laatimalla Facebook-mainoksia. Teen myös verkkokursseja, niin itselle kuin muillekin. Autan sinua, jotta ensimmäinen askel digimyynnissä on sinulle mahdollisimman vaivaton ja helppo ottaa. Ota minuun yhteyttä Minivalmennuksen kautta. Kerro mikä on tavoitteesi ja yhdessä katsomme miten pystymme mahdollisesti auttamaan myös sinuakin… jolloin aloitamme matkan kohti liiketoimintasi uusia, jänniä mahdollisuuksia.

Product image
Founder image

Miisa Kujala

Toimin Minivalmennuksien ajanvarauksessa ja asiakaspalvelussa. Opiskelen tällä hetkellä liiketalouden tradenomiksi, joten olen jatkuvasti avoin myös oppimaan uutta.

Tutustutaanko paremmin? 🧡

Varaa ilmainen 30min strategiapuhelu alla olevan painikkeen avulla ja katsotaan, miten voisimme auttaa myös sinua saamaan uusia asiakkaita automaattisella tavalla juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Systeemin avulla pystyt itse päättämään, koska otat uusia asiakkaita.

Yhteistyöverkostoomme kuuluu lukuisia toimijoita, joten pystymme myös ohjaamaan sinut tarvittaessa eteenpäin, jos emme pystyisi jostain syystä auttamaan sinua.

Yhteydenotto on täysin veloitukseton ja ei tietenkään sido sinua mihinkään.