Skippaa

Susanna AlhonkoskiSeksuaalisuus on kiehtonut minua aina. Se, miten ihmisen mieli ja keho kehittyvät syntymästä kuolemaan, miten koko elämänkaari mukautuu vuosien varrella juuri omanlaiseksi, sinunlaiseksi. Miten luonnollinen osa se on elämämme kehityskaarta ja miten iso osa se on identiteettiämme.

Olen seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Pohjakoulutuksena minulta löytyy kätilön ammattitutkinto sekä usean vuoden työkokemus hoito- sekä kätilötyöstä.

Kun on nähnyt työssään koko elämänkaaren - kauniin ainutlaatuisen syntymän ja niin hauraan elämän katkeamisen olen ymmärtänyt, että seksuaalisuus on meissä aina läsnä, tavalla tai toisella.

 

Valitettavan usein elämän hektisyys, median ja ulkopuolisten asettamat paineet, odotukset ja erilaiset muutokset sekä tapahtumat niin elämässämme kuin kehossamme luovat hyvin ymmärrettävästi välillä epävarmuutta, pelkoa ja jopa häpeää. Ne voivat horjuttaa omaa seksuaalisuutta ja hyvinvointia tahtomattamme. Itsekriittiset ajatukset ja suorituskeskeisyys ajavat meitä negatiiviseen kehään positiivisen sijaan - ja tämä olisi tärkeä osata pysäyttää.

Haluan siis kannustaa sinua pitämään hyvinvoinnistasi huolta. Kun kehomme ja mielemme voi hyvin, voimme kokonaisvaltaisesti paremmin - myös seksuaalisuuden saralla.

 

Sillä lopulta tärkein olet sinä itse. Laita ensin happinaamari itselle ja vasta sen jälkeen muille 🧡


>>Löydät kaikki Minivalmennukseni klikkaamalla tästä<<