Skippaa

Haluaisitko nähdä miten systeemimme toimii juuri teillä?

 Täytä sivun alaosasta lomake ja vastaa 7 nopeaan kysymykseen, niin osaamme paremmin kertoa juuri sinua tilanteeseen sopivia asioita, eikä vain yleistä höpinää mallistamme.

Jos et jaksa odottaa... Soita suoraan Janille numeroon 0505533426 ja tutustutaan vartissa (soitan takaisin, jos en heti vastaa, kiitos)

Tämän takia valmennuksellinen markkinointi on paras ratkaisu yrityksellesi

Riskitön

Kanssamme maksat vain tuloksista - me kannamme riskin puolestasi. Et myöskään sitoudu pitkiin sopimusaikoihin, vaan voit lopettaa koska vain. Näin joudumme tekemään jatkuvasti parhaamme, jotta haluat jatkaa kanssamme.

Tuloksiin perustuva

Kaikki toimintamme tähtää siihen, että pystymme rakentamaan sinulle rahantekokoneen, johon voit laittaa euron ja saat aina vähintään kaksi takaisin, ellet jopa enemmän.

Edistyksellinen

Pitkän valmennuskokemuksen ansiosta tunnemme potentiaalisten asiakkaidenne ongelmia jopa paremmpin kuin he itse. Systeemimme sisältää uniikkeja osia, jotka varmistavat asiakkaan ongelmien tulevan ratkaistuksi.

Nykyisiä asiakkaitamme

Työmme tuloksia lyhyessä ajassa

+300 000€

lisää liikevaihtoa

6

tyytyväistä asiakasta

2500+

leadia

25 000+

Mainoksen klikkausta

Näin muut puhuvat meistä

"Me aloitimme Larlidin & Minivalmennuksien kanssa yhteistyön vuodenvaihteessa. Olemme työskennelleet useiden markkinointitoimistojen kanssa vuosien aikana, mutta emme ole koskaan yhtä ammattitaitoisen ja innostuneen ryhmän kanssa kuin heidän.He ovat selkeästi hyvin organisoituja ja heillä on selkeä strategia selkeiden ja näkyvien tuloksien saamiseksi. Voin todellakin suositella heitä toisille Crossfit-saleille, jotka haluavat myös nähdä myynnin kasvavan!"

"Minivalmennuksien & Larlidin kanssa työskentely on ollut helppoa ja yksinkertaista. Heillä on aina uusia ideoita kuinka markkinointia voidaan tehostaa entisestään ja he todella tietävät mitä tekevät 😊👍🏻"

"Voin lämpimästi suositella Larlidin ja Minivalmennuksien kanssa työskentelyä jos tarvitset apua digitaaliseen markkinointiin ja sosiaalisen median managerointiin. Jos vielä pohdit, ovatko he todella sanojensa mittaisia, suosittelen keskustelemaan heidän kanssaan ja antamaan heille mahdollisuuden todistaa kykynsä. He eivät ole vain yritys, vaan intohimoinen porukka “nälkäisiä” yrittäjiä, jotka ovat todella innovatiivisia ja reagoivat nopeasti muuttuviinkin tilanteisiin."

Minivalmennukset.fi tiimi

Kun työskentelet kanssamme, saat koko laajan kirjon osaamistamme käyttöösi. Lisäksi kuulumme skandinaaviseen yli 400 henkiseen kasvumarkkinointiyhteisöön, jonka olemme perustaneet ja rakentaneet.

Minivalmennuksien tiimi toimii nykyaikaisella tavalla verkon välityksellä täysin vapaana ja paikkariippumattomasti. Työskentelemme tehokkaasti nykyaikaisilla työvälineillä ja olemme tavoitettavissa miltein 24/7.

Jani Rantala

Luova johtaja (perustajajäsen)

Vili Rantakoski

Päivittäistuki

Jukka Toivonen

Verkkokurssimestari

Miisa Kujala

Sosiaalinen media ja asiakaspalvelu

Erik Lidbom

Toimitusjohtaja, Larlid

Adam Larson

Yritysvalmentaja, Larlid

Hugo Tolagen

Markkinointi ja automatiikka, Larlid

Albin Nilsson

Myynti ja asiakaspalvelu, Larlid

Seth Carson

Jani Rantala

Luova johtaja (perustajajäsen)

Vili Rantakoski

Vili Rantakoski

Päivittäistuki

Jukka Toivonen

Jukka Toivonen

Verkkokurssimestari

Adam Larson

Adam Larson

Yritysvalmentaja, Larlid

Miisa Kujala

Miisa Kujala

Sosiaalinen media ja asiakaspalvelu

Erik Lindbom

Erik Lidbom

Toimitusjohtaja, Larlid

Hugo Tolagen

Hugo Tolagen

Markkinointi ja automatiikka, Larlid

Albin Nilsson

Albin Nilsson

Myynti ja asiakaspalvelu, Larlid

Näytänkö miten pystymme auttamaan myös sinua?

Vastaa 7 kysymykseen, jonka jälkeen pystyn kertomaan selkeällä tavalla miten pystymme auttamaan myös teitä.

Täytä nyt alla oleva kysely ja me soitamme sinulle ja kerromme kuinka monta uutta jäsentä pystymme tuomaan kuukausittain.

Vastaaminen ei sido sinua mihinkään tai velvoita jatkotoimiin.

Täytäthän sen kuitenkin vain jos olet valmis kasvattamaan liiketoimintaasi.

Kun olet nähnyt ratkaisumme, voit sen jälkeen tehdä rauhassa päätöksen, olisiko tämä toimiva systeemi niin järjellä (aivoilla) kuin tunteella (sydämellä) ajateltuna.

Vastaa nyt 7 kysymykseen! Kuullaan pian lisää 💪

Jani Rantala
Yrittäjä, toimitusjohtaja, valmentaja
minivalmennukset.fi