Skippaa

Valmentaja

JANI RANTALA

Sun väsymätön taistelijasi rasvaa vastaan jo vuodesta 2005

Menossa mukana

Oletko stressaantunut ja kiireinen? Haluatko silti tavoitella energisempää oloa, kiinteämpää kroppaa ja parempaa terveyttä?

Anna mun auttaa yli tuhansien valmennustuntien kokemuksella. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uudestaan tai vaikka kokonaan alusta.

Mun koulutustaustaan kuuluu ravintovalmentajan, personal trainerin, hyvinvointivalmentajan tutkinnot ja oon lisäksi lukenut yliopistossa liikuntalääketiedettä ja urheiluravitsemusta.

Nämä luo kaiken perustan mun osaamiselle, mutta pyrin AINA löytämään käytännöllisiä ratkaisuja, liian teoreettisen höpöttelyn sijaan.

Oon päässyt auttamaan satoja upeita asiakkaitani kasvokkain Turun seudulla, lisäksi olen palvellut etävastaanoton kautta. Takana on jo tuhansia kasvokkain tapahtuneita valmennustunteja ja lisäksi koulutan nykyään myös muita valmentajia.

Ilmaisen ruokavalioni on ladannut jo yli 6000 ihmistä. Vuoden 2021 kesällä päätin auttaa entistä suurempaa määrää ihmisiä verkon välityksellä.

Silloin unelmastani tuli vihdoin totta, kun rakensin Rasvanpolton Minitimantit -verkkovalmennuksen, josta olen unelmoinut jo vuosien ajan.

Toimin tämän valmennuksen päävalmentajana ja vastaan kaikista ruokavalioista, treeniohjelmista, vaikeimmista kysymyksistä ja kannan viime kädessä vastuun kaikesta.

Valmenna pääasiassa vain tässä Rasvanpolton Minitimantit -valmennuksessa, johon on yhteislähdöt noin 8 viikon välein.

Lisäksi palvelen etävastaanoton kautta vain rajoitettua määrää asiakkaita kerrallaan.

Tällä hetkellä etävastaanotolleni on kuukausien jonot.

Valmentajana olen erikoistunut lihasmassankasvatukseen ja rasvanpolttoon erityisesti kiireisille ja stressaantuneille asiakkaille. Mun heiniä on myös vaikeammat tapaukset - vielä ei ole tullut vastaan ketään, kuka ei olisi pudottanut kiloja valmennuksessani.

Aineenvaihdunnan aktivoiminen on yksi lempiteemoistani, josta puhun paljon.

Lähestyn ongelmia usein kokonaisuuksista käsin ja rakennan polkua kohti elämäntapamuutosta nopeiden ja ohimenevien tuloksien sijaan.

Valmennan myös tavoitteellisimpia liikkujia, ketkä haluavat tehokkaasti lisää lihasmassaa ja polttaa rasvaa.

Keskityn kuitenkin kestäviin tuloksiin, enkä toteuta valmennuksessa "No pain, no gain!" -tyylistä ajattelua. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Käy tsekkaamassa Rasvanpolton Minitimantit -valmennuksen esittelysivu. Tuut varmasti pitämään siitä 😉

Koulutan myös myynnissä ja markkinoinnissa Minivalmennuksien someosaajia, muita personal trainereita ja yrityksiä, joiden kanssa teemme yhdessä Minivalmennuksen.

PS. Saat mut parhaiten kiinni laittamalla viestiä osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi

Valmennan sua tässä valmennuksessa

Rasvanpolton Minitimantit® -jäsenyys 12kk - Minivalmennukset
Rasvanpolton Minitimantit® -jäsenyys 12kk - Minivalmennukset

Rasvanpolton Minitimantit® -jäsenyys 12kk

€297,00

KuvausTämä ryhmäminivalmennus sisältää kaiken, mitä tarvitset rasvanpolttoon vuodeksi eteenpäin! Ostamalla kerralla vuoden jäsenyyden, säästät 171€!

Haluatko mukaan kuukaudeksi kerrallaan? Löydät sen klikkaamalla TÄSTÄ


Mitä?

Lue lisää täältä niin näytän sulle.