Skippaa

VERKKOKURSSIMESTARI

Jukka Toivonen

Founder image

Tuloja netistä... hömppää vai totista totta?

Olet pienyrittäjä ja haluat myydä tuotteitasi netissä… mutta et oikein tiedä miten? Haluan auttaa sinua pääsemään alkuun tuotteesi myynnissä netin kautta.

Autan erityisesti pienyrittäjiä digimarkkinoinnissa mm. kirjoittamalla myyntisivuja, rakentamalla sähköpostiautomaatioita ja laatimalla Facebook-mainoksia.

Teen myös verkkokursseja, niin itselle kuin muillekin. Mutta mistä siis sinun kannattaa aloittaa, jos haluat myydä tuotettasi tai palveluasi netissä?

Suosittelen, että aloitat aivan alusta eli mietit kuka on asiakkaasi ja minkä muutoksen tuotteesi hänelle tarjoaa. Muista, että asiakkaasi ei varsinaisesti osta sinulta tuotetta vaan hän ostaa muutoksen. Ja sinun tuotteesi tarjoaa hänelle muutoksen johonkin parempaan.

Ensimmäinen askel

Hyvä ensimmäinen askel on siis miettiä mitä muutosta olet tarjoamassa ja kenelle, sekä luoda potentiaaliselle asiakkaallesi pieni verkkokurssi, joka vie häntä eteenpäin muutoksessa kohti jotain parempaa.

Autan sinua tämän verkkokurssin, minivalmennuksen, tekemisessä, jotta ensimmäinen askel digimyynnissä on sinulle mahdollisimman vaivaton ja helppo ottaa.

Samalla opastan sinua eteenpäin, niin että kohta myyt tuotteitasi tai palvelujasi netissä aika- ja paikkariippumattomasti huomattavasti suuremmalle yleisölle kuin osasit arvatakaan.

Ota minuun yhteyttä Minivalmennuksen kautta. Kerro mikä on tuotteesi ja yhdessä katsomme miten teemme siitä minivalmennuksen… ja aloitamme matkan kohti liiketoimintasi uusia, jänniä mahdollisuuksia.

Product image

Anna kun autan sinua

Olisi mukava tutustua!

Kerro minulle hieman tilanteestasi täyttämällä alla oleva lomake ja otan sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla.

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Täytäthän lomakkeen vain jos olet valmis saavuttamaan tavoitteesi.

Täytä lomake nyt alapuolelta.

Kuullaan pian lisää! 😊

Jukka Toivonen
Valmentaja
jukka@minivalmennukset.fi
minivalmennukset.fi

Section
Drop element here!