Skippaa
📽️ Tilaa ilmainen valmennus uusasiakashankintaan klikkaamalla tästä
📽️ Tilaa ilmainen valmennus uusasiakashankintaan klikkaamalla tästä
Uusien asiakkaiden hankinnan salaisuudet – automaattinen myyntiputki voi olla ratkaisu ongelmaasi

Uusien asiakkaiden hankinnan salaisuudet – automaattinen myyntiputki voi olla ratkaisu ongelmaasi

Valmistaudu mullistavaan muutokseen liiketoiminnassasi.

Kuvittele vastustamaton tarjous, joka vangitsee ihanneasiakkaidesi huomion, tehokas markkinointikoneisto, joka houkuttelee uusia kiinnostuneita henkilöitä luoksesi sekä itsevarma ja asiantunteva myyntitapa ilman tyrkyttämistä tai kikkakolmosia. Tämä ei ole pelkkää toiveajattelua; se on saavutettavissa valmennusohjelmamme avulla.

Kuvittele, että sinulla on voima houkutella uusia asiakkaita muualta kuin suositteluiden tai verkostojen kautta. Jätä hyvästit pelkälle jatkuvalle somettamiselle ja toivota tervetulleeksi käytännölliset ratkaisut, jotka tuottavat konkreettisia tuloksia. Pienen yrityksen omistajina ymmärrämme kohtaamasi haasteet. Siksi olemme täällä näyttämässä sinulle, miten otat ohjat omiin käsiisi itsenäisesti ilman mainostoimistojen tai buukkauspalveluiden apua.

Sukelletaan lyhyesti siihen, mikä tekee valmennuksestamme niin erityisen:

🧪 Osa 1: Palveluiden muotoileminen muutokseksi ja vastustamattoman ehdotuksen antaminen

Sinulla ja yritykselläsi on ainutlaatuisia taitoja ja asiantuntemusta, jotka odottavat tehokasta esilletuontia. Autamme sinua muuttamaan palvelusi houkuttelevaksi muutosmatkaksi – sellaiseksi, joka lupaa todellista edistymistä pisteestä A pisteeseen B tietyn aikataulun puitteissa, oman menetelmäsi avulla. Näin sinusta, palvelustasi ja yrityksestäsi on helppo kiinnostua, toimit sitten missä vain. Valmennamme sinua muuttamaan palvelusi haluttavaksi muutokseksi itsenäisesti, valmiin mallin avulla. Mutta jotta pystyt etenemään nopeasti, tarjoamme aina täyden tuen ryhmävalmennustapaamisissa, jossa työstämme yhdessä kanssasi palveluasi haluttavaksi muutokseksi. Näin sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin, vaan saat kokeneen mentorin, joka tekee vastaavia muutoksia päivittäin asiakkailleen. Kun muutat palvelusi haluttavaksi muutokseksi, sinulla on mahdollisuus luoda jopa täysin uutta kysyntää, jota ei ole aiemmin ollut. Tulet yllättymään positiivisesti tämän valtavasta voimasta muuttaa yritystoimintaasi. Ja ei, tämä ei ole vain turhaa hehkutusta, vaan olemme tosissamme. Olemme nähneet tämän voiman omin silmin jo yli 150+ yrityksen kohdalla 3 eri maassa lukuisilla eri toimialoilla.

🤖 Osa 2: Oman automatisoidun markkinointikoneiston rakentaminen

Manuaalisen työn ja arvailujen aika uusasiakashankinnassa on ohi. Me asennamme käyttöösi puolestasi automatisoidun markkinointikoneiston. Kaikki mallipohjat ovat valmiina; sinun tarvitsee vain muokata markkinointikoneistoa ensimmäisessä osassa tuotteistamasi palvelun mukaiseksi. Tämä koneisto hyödyntää kohdennettuja mainoksia ja ovelia sähköpostikampanjoita, tekstiviestejä, sosiaalisen median julkaisuja ja -viestejä, webinaareja ja paljon muuta. Houkuttelevat laskeutumissivut ovat täynnä vakuuttavaa copywriting-taikaa, kiinnostuneitä henkilöitä autetaan hellästi kiinnostavilla sähköpostiviesteillä ja uteliaisuutta herätetään sosiaalisen median taitavilla keskusteluilla. Parasta tässä on se, ettei sinun tarvitse osata kaikkea markkinoinnista. Sinun täytyy tietää vain riittävästi ja saada tieto nopeasti käytäntöön. Tästä syystä olemme tehneet kaiken puolestasi - sinun tarvitsee vain sovittaa palvelusi koneistoon valmiiden mallipohjien avulla, jonka jälkeen painaa napista ja näet uusia kiinnostuneita henkilöitä automatisoidussa myyntiputkessasi, etenemässä kohti asiakkaaksesi.

👩‍💻 Osa 3: Kiinnostuneiden henkilöiden muuttaminen tapaamisiksi ja muutoksen myynnin mestariksi kasvaminen

Uusien asiakkaiden saaminen on taiteenlaji, ja me olemme täällä auttamassa sinua kehittymään itsevarmaksi myyjäksi. Valmennusohjelmamme ei pääty kiinnostuneiden henkilöiden tuomiseen; se valmistaa sinut buukkaamaan tapaamisia ja myymään asiantuntemustasi itsevarmalla ja tehokkaalla tavalla, jotta voit saada uusia asiakkaita. Tarjoamme valmiita mallipohjia myyntitapaamisiin, mutta siinä ei ole kaikki – tukemme ryhmävalmennustapaamisissa jatkuu ja motivoi sinua, kun navigoit tässä jännittävässä uudessa myynnin maailmassa. Lisäksi autamme sinua muuttamaan ajattelutapaasi myynnistä, jonka tarvitset kun siirryt suositteluihin perustuvista myyntitilanteista uusiin, jännittäviin ja täynnä mahdollisuuksia oleviin myyntitilanteisiin henkilöiden kanssa, jotka eivät vielä tunne sinua. Tämän kolmannen osan lopputulemana haluat kehittyä myynnissä ja näet mahdollisuuksia uhkien sijaan. Vaikka et vielä osaisikaan myydä tai kokisit myynnin olevan jotain sellaista, joka ei sovi sinulle, niin ei hätää - tämä on silloin juuri sinua varten!

🎓 Kokonaisvaltaisen valmennusohjelmamme jälkeen sinulla on käytössäsi oma Minivalmennukset-systeemi – yrityksesi omistama automatisoitu myyntiputki uusien asiakkaiden hankintaan. Kuvittele tietäväsi, mistä seuraava asiakkaasi tulee ilman, että tukeudut pelkästään suositteluhiin, verkostoihin, jatkuvaan somettamiseen, Googleen tai mainostoimistoihin. Lähes täysin automatisoidun myyntiputkesi ansiosta työmääräsi vähenee huomattavasti, samalla kun kannattavuutesi kasvaa, jolloin voit elää sitä elämäntapaa, jonka takia luultavasti ryhdyitkin alunperin yrittäjäksi. Lisää vapaa-aikaa, vähemmän työtä, enemmän vaurautta ja oman yritystoiminnan kautta merkityksellistä työtä asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Jätä hyvästit sille epävarmuuden tunteelle, joka syntyy silloin, kun et tiedä mistä seuraava asiakkaasi tulee. Toivota tervetulleeksi jatkuva virta kiinnostuneita henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan, miten voisit auttaa heitä. Ei enää jatkuvaa somettamista ja vain uusia tykkäyksiä; näiden sijaan valmistaudu keskusteluihin uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja keskitä voimavarasi vain todistetusti toimiviin asioihin, jotka tuottavat enemmän takaisin kuin mitä niihin sijoitetaan - oli kyse sitten rahasta, energiasta tai ajasta.

Haluamme sinun ottavan ohjat omiin käsiin. Voit itse vapaasti päättää, mihin suuntaan haluat suunnata. Emmme tiedä tavoitteistasi tai kunnianhimostasi, mutta yhden asian voimme luvata. Meiltä saat kaiken tarvittavan, etkä tarvitse muuta muutokseen. Olemme keskittyneet vain yhden palvelun tarjoamiseen sinulle, koska tiedämme, ettet voi onnistua vain yksittäisillä osilla. Jokainen palvelumme osa liittyy saumattomasti toisiinsa, jonka takia kanssamme etenet selkeiden askelien avulla askel kerrallaan kohti turvallisuuden- ja hallinnantunnetta yritystoimintaasi. Saat tukea jokaisen askeleen aikana henkilöltä, joka on käynyt läpi saman muutoksen, jota tavoittelet ja lisäksi auttanut lukuisia kaltaisiasi yrityksiä tekemään saman.

Jos tämä on jotain sellaista, josta olet kiinnostunut, niin kuvasimme ilmaisen koulutuksen, jonka avulla pääset sukeltamaan syvemmälle aiheeseen juuri itsellesi sopivana ajankohtana.

 

Ilmainen koulutus: Näin voit saada uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen ilman suositteluja, Googlea, jatkuvaa somettamista tai mainostoimistoja... vaikka olisit jo koittanut aiemmin lukuisia erilaisia keinoja ja joutunut pettymään


👉 Tilaa ilmainen koulutus klikkaamalla tästä


Ilmaisen koulutuksen avulla näet konkreettiset vaiheet, joiden avulla voit rakentaa oman automatisoidun myyntiputken, jonka avulla jo yli 150+ yritystä 3 eri maasta lukuisilta eri toimialoilta saavat uusia asiakkaita ennustettavalla tavalla kuukaudesta toiseen.

Saat selkeän ja toimivan strategian, jonka voit kopioida heti käyttöösi ja saavuttaa samanlaisia huikeita tuloksia omassa liiketoiminnassasi.

Edellinen artikkeli Suosittelumyynti vs. aktiivinen asiakashankinta vertailussa: 3 hyötyä ja haittaa
Seuraava artikkeli 3 yleistä virhettä myyntiputken rakentamisessa... ja näin vältät ne

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät