Skippaa
📽️ Tilaa ilmainen valmennus uusasiakashankintaan klikkaamalla tästä
📽️ Tilaa ilmainen valmennus uusasiakashankintaan klikkaamalla tästä
Aika - yksinyrittäjän arvokas resurssi

Aika - yksinyrittäjän arvokas resurssi

Moni yksinyrittäjä pohtii: "Miksi investoida palveluihin, kun voin hoitaa kaiken itse?" Tämä ajattelutapa saa monet yrittäjät käyttämään omia resurssejaan, kuten aikaa, energiaa ja motivaatiota, monien erilaisten tehtävien suorittamiseen. Vaikka aluksi saattaa tuntua houkuttelevalta säästää rahaa tekemällä kaiken itse, tarkempi tarkastelu paljastaa, että tämä lähestymistapa voi viedä yrittäjältä arvokasta aikaa ja estää keskittymisen kaikkein tuottavimpiin tehtäviin, joihin yrittäjän pitäisi erityisesti panostaa.

Yrityksen menestyksen kannalta on ensiarvoisen tärkeää keskittyä tuottaviin tehtäviin, kuten yrityksen kehittämiseen, innovointiin, palvelun toimittamiseen ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseen sekä myynnin loppupään toimiin uusien kauppojen klousaamiseksi. Nämä tehtävät ovat keskeisiä yrityksen kasvulle ja menestykselle. Kun yrittäjä käyttää suuren osan ajastaan muiden tehtävien hoitamiseen, häneltä jää vähemmän aikaa juuri näiden tärkeiden tehtävien hoitamiseen.

Tästä syystä yksinyrittäjän kannattaa harkita työvoiman palkkaamisen sijaan tehokkaita ohjelmistoja ja tekoälyä, joita voi hyödyntää esimerkiksi markkinoinnin ja myynnin automatisoimiseksi. Kuvittele, että sinulla on käytössäsi markkinoinnin automaatiojärjestelmä, joka lähestyy puolestasi satoja henkilöitä päivittäin sopivasta kohderyhmästä. Järjestelmä seuloo potentiaaliset asiakkaat ja toimittaa vain sopivat henkilöt eteesi, jotta voit keskittyä jutteluun vain kiinnostuneiden henkilöiden kanssa. Tämä säästää merkittävästi aikaa, energiaa ja motivaatiotasi, kun voit keskittyä vain lupaavimpiin liideihin.

Toinen tapa hyödyntää automaatiota liiketoiminnassa on lähettää automaattisia arvostelupyyntöjä jokaiselle asiakkaalle. Tämä auttaa nostamaan pitkällä aikavälillä näkyvyyttäsi Googlessa (Google pitää relevanteista arvosteluista!) ja tuo uusia asiakkaita orgaanisen näkyvyyden kautta ilman suuria markkinointikustannuksia. Kun tyytyväiset asiakkaasi jättävät positiivisia arvosteluja, se vaikuttaa merkittävästi maineeseesi ja houkuttelee uusia potentiaalisia asiakkaita tutustumaan sinuun lisää.

Nykyään monet kilpailijat hyödyntävät jo näitä uusimpia teknologioita omassa liiketoiminnassaan. Vaikka asiat voisivatkin tällä hetkellä olla hyvin, on tärkeää pysyä ajan tasalla ja varautua tulevaisuuden haasteisiin.

Jos olet yksinyrittäjä, joka haluaa menestyä ja kasvattaa yritystään, tunnista ajan arvo ja vapauta se keskittymällä tuottaviin tehtäviin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Ole rohkea ja harkitse työvoiman palkkaamisen sijaan tehokkaita ohjelmistoja ja automaatioita, kuten markkinoinnin automaatiota, joka voi vapauttaa aikaasi ja resurssejasi tärkeämpiin tehtäviin.

Tuntuuko sinusta siltä, että olet vielä täysin aloittelija markkinoinnissa tai automaatioiden hyödyntämisessä?

Ei hätää, siinä tapauksessa tämä ilmainen koulutus on juuri sinua varten:

Ilmainen koulutus: Näin voit saada uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen ilman suositteluja, Googlea, jatkuvaa somettamista tai mainostoimistoja... vaikka olisit jo koittanut aiemmin lukuisia erilaisia keinoja ja joutunut pettymään

👉 Tilaa ilmainen koulutus klikkaamalla tästä


Ilmaisen koulutuksen avulla näet konkreettiset vaiheet, joiden avulla voit rakentaa oman automatisoidun myyntiputken, jonka avulla jo yli 150+ yritystä 3 eri maasta lukuisilta eri toimialoilta saavat uusia asiakkaita ennustettavalla tavalla kuukaudesta toiseen.

Saat selkeän ja toimivan strategian, jonka voit kopioida heti käyttöösi ja saavuttaa samanlaisia huikeita tuloksia omassa liiketoiminnassasi.
Edellinen artikkeli Rakenna tehokas markkinointikoneisto ja automatisoi myynnin alkupää: Opas menestykseen
Seuraava artikkeli Numeroiden merkitys myyntiputken alkupäässä - kaikki mitä sinun täytyy tietää niistä 5 minuutissa

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

* Vaaditut kentät